Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Wat is huidoverstroming?

SCHOONHEIDSROUTINES
Huidoverstromingen
Wat is huidoverstroming?
Krijg een gehydrateerde en stralende teint

Voelt uw huid droger en doffer aan? Na de winter is het gebruikelijk dat u zich strakker en doffer voelt; de belangrijkste reden is een gebrek aan hydratatie. Skin flooding is de perfecte techniek om de vochtarme huid laag voor laag te voeden. Het gaat erom dat je op tijd verschillende vochtinbrengende producten aan je schoonheidsroutine toevoegt en ze achter elkaar aanbrengt, om voor die extra hydratatie en zachtheid te zorgen. Breng hem weer tot leven! en pronk met een gezonde, gladde en stralende huid.

De sleutel is om producten toe te passen die deze driesterreningrediënten bevatten: hyaluronzuur , glycerine en niacinamide , met een vochtige huid en volgens de volgorde van aanbrengen. Zowel hyaluronzuur als glycerine hebben een hoog waterretentievermogen en maken de huid steviger en gehydrateerder. Niacinamide daarentegen heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen die huidveranderingen en vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Bij een gecombineerde of vette huid moet je er rekening mee houden dat alle producten die je gebruikt niet-comedogeen en olievrij moeten zijn, als je overmatige talgproductie wilt voorkomen.

Hoe wordt Skin flooding toegepast?

1. Reinig je gezicht grondig. Gebruik een zachte, niet-uitdrogende gezichtsreiniger. Breng vervolgens een gezichtsmist van thermaal water of rozenwater aan met een verzachtende werking.

3. Dag-/nachtcrème. Laat uw huid het tweede serum opnemen en u kunt nu uw gebruikelijke vochtinbrengende crème aanbrengen.

Deze techniek overspoelt de huid, in lagen, met verschillende producten die variëren van lichter tot dichter. Op deze manier is het mogelijk om de hydratatie langer vast te houden, waardoor transepidermaal waterverlies wordt vermeden.

Meer informatie en tips

1. Voer deze techniek slechts af en toe uit als remedie tegen de droge en vochtarme huid. Als u dit regelmatig doet, kunt u uw huid oververzadigen.

2. Gebruik altijd producten die geschikt zijn voor uw huidtype en behoeften. Zelfs een vette huid heeft mogelijk hydratatie nodig, maar je moet altijd specifieke producten gebruiken om overtollig talg te voorkomen.

3. Verwar nat en vochtig niet. Droog uw huid niet volledig uit, dit helpt de hydratatie vast te houden. Vermijd het aanbrengen van producten op een natte huid, dit is niet effectief, omdat de producten glijden en niet in de opperhuid dringen.

4. Vergeet niet dagelijks zonbescherming aan te brengen.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen