Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Jade Roller versus Gua Sha

SCHOONHEIDSROUTINES
Roller versus Gua Sha
Jade Roller versus Gua Sha
Hoe u ze kunt gebruiken, voordelen en verschillen.

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van de termen jaderoller en Gua Sha . Beide zijn hulpmiddelen voor gezichtsmassage die essentieel zijn geworden in elke schoonheidsroutine, maar... Weet je waarvoor ze dienen en waarin ze verschillen?

Zowel de jaderoller als Gua Sha verbeteren het algemene uiterlijk van de huid en hoewel ze op elkaar lijken, zijn hun functies verschillend. Beide apparaten bevorderen de lymfedrainage en stimuleren de bloedsomloop in de gezichtsspieren, waardoor opgehoopte gifstoffen worden geëlimineerd en gezichtsontstekingen worden verminderd. Aan de andere kant zijn ze visueel heel verschillend en worden ze op een andere manier gebruikt. Daarom kunnen ze worden gebruikt als aanvullende hulpmiddelen om een volledige massage op alle delen van het gezicht uit te voeren.

Tip: Neem zelfmassage op in uw dagelijkse routine, als een vorm van zelfzorg.

Roller versus Gua Sha

Wat is een jaderoller en hoe wordt deze gebruikt?

De jaderoller is gemaakt van jadesteen of rozenkwarts. Allereerst moet je weten dat er twee stenen zijn, één aan elke kant. Het grootste en langwerpige deel is ontworpen voor de grootste delen van het gezicht, zoals de wangen, het voorhoofd, de kin en de nek. Terwijl de kleinste steen wordt gebruikt in het gebied rond de ogen.

De handeling is supereenvoudig, ze bestaat uit het verschuiven van de roller, na het aanbrengen van het serum of de vochtinbrengende crème, het zachtjes en in opwaartse richting masseren van het gezicht, van binnen naar buiten, om de bloedcirculatie te activeren.

De voordelen zijn:

• Verlicht, versterkt en verstevigt.

• Voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid, vermindert rimpels en expressielijnen.

• Vermindert wallen, verbetert het uiterlijk van wallen en donkere kringen. Effectievere resultaten als u het in de koelkast bewaart en koud gebruikt.

• Verbetert de bloedcirculatie en activeert het lymfestelsel.

• Verwijdert gifstoffen uit de huid.

• Helpt uw huid producten beter op te nemen.

Wat is Gua Sha en hoe wordt het gebruikt?

Gua Sha is een platte jade- of rozenkwartssteen, speciaal ontworpen voor de oogcontouren. Het doel is om de spierspanning te verlichten, verslapping te verminderen en de huid te versterken.

Een diepere massage die meer druk vereist om de oxygenatie te bevorderen en de spanning van de gezichtsspieren te verlichten. De richting van de bewegingen hangt af van de voordelen waarnaar we op zoek zijn. Als je een bloedsomloopmassage wilt uitvoeren die de lymfedrainage bevordert, moeten we deze in de richting van de natuurlijke bloedcirculatie schuiven. Als je daarentegen op zoek bent naar een verstevigend effect, ga dan tegen de zwaartekracht in en laat de gezichtsspieren werken.

De voordelen zijn:

• Geeft zuurstof aan het gezicht en ontspant de spieren.

• Verheldert de huid en vermindert wallen.

• Vermindert donkere kringen en lift de oogleden.

• Verbetert de bloedsomloop en vermindert ontstekingen.

Houd er rekening mee dat gezichtsmassages altijd oplopend moeten worden uitgevoerd, beginnend bij de nek tot aan het voorhoofd.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen