Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Ben je een fan van Koreaanse cosmetica?

TRENDS
k-schoonheid
Ben je een fan van Koreaanse cosmetica?
Ontdek welke producten en ingrediënten essentieel zijn

Koreaanse cosmetica is enige tijd geleden in ons leven gekomen en het lijkt erop dat het hier is om te blijven. Voorlopig heeft het een plaats verdiend in de schoonheidswereld en blijft het een van de meest terugkerende zoekopdrachten op internet.

De bewondering voor de perfecte huid van Koreaanse vrouwen is een obsessie geworden Hoe verzorgen ze hun huid? Welke producten of ingrediënten gebruik je? De reden is duidelijk, iedereen wil die huid die er gezond, glad en zonder oneffenheden uitziet.

Maar de waarheid is dat elke huid uniek is, andere behoeften heeft en daarom om een andere behandeling vraagt. Precies daar is de sleutel, we moeten aandacht besteden aan de behoeften van onze huid in elke fase van ons leven en haar voeden met de ingrediënten die ze nodig heeft.

Wat biedt een K-Beauty-routine?

Koreaanse cosmetica wordt gekenmerkt door het gebruik van respectvolle, niet-agressieve ingrediënten en verzachtende, hydraterende en ontstekingsremmende actieve ingrediënten die irritatie of huidreacties voorkomen. Het primaire doel is om voor de huidbarrière te zorgen en zuren of andere stoffen die deze kunnen beschadigen te vermijden.

Om die zo gewenste gezonde en stralende huid te bereiken zijn er tien stappen nodig, maar het gebrek aan tijd en de drukte van ons leven laten het niet altijd toe. Om deze reden is er een meer minimalistisch alternatief dat bestaat uit vier essentiële stappen die we nooit mogen overslaan.

1. Make-up verwijderaar

2. Gezichtsreiniger op waterbasis (essentieel)

3. Afschilfering om dode cellen te verwijderen

4. Tonic (essentieel)

5. Maskers

6. Essence of gezichtsmist

7. Serum (hoge concentratie actieve ingrediënten)

8. Oogcontour

9. Moisturizer (essentieel)

10. Zonnebrandcrème (essentieel)

k-schoonheid

Welke ingrediënten worden het meest gebruikt?

Centella asiatica: Aziatische medicinale plant met hydraterende, genezende, verzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen, een geweldige bron van aminozuren die helpen om vocht in de huid vast te houden en huidveroudering te vertragen.

Niacinamide: is een multifunctioneel steringrediënt dat helpt de huid gehydrateerd te houden, helderheid geeft, overtollig talg reguleert en de algehele uitstraling van poriën verbetert.

Cafeïne: trekt bloedvaten samen en helpt ontstekingen te verminderen. Verstevigt, verlicht de huid en vermindert rimpels.

Slakkenmucine: hydrateert de huid, bevordert de collageenproductie, helpt bij het genezings- en regeneratieproces van de huid.

Ginsengwortelextract: heeft antioxiderende en verzachtende eigenschappen, beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf zoals vrije radicalen, hydrateert en verbetert het uiterlijk.

Tea tree olie: botanische etherische olie met ontstekingsremmende, antiseptische en talgproductie regulerende eigenschappen.

Gefermenteerde galactomyces: een filtraat dat rijk is aan vitamines, mineralen en aminozuren met een grote antioxiderende werking en helpt de natuurlijke barrière van de huid te beschermen.

Als je onze post leuk vond en meer wilt weten over Koreaanse cosmetica, raden we je aan om onze K-beauty-sectie te bezoeken.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen