Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

8M: Vrouwendagspecial

TRENDS
8M Internationale Vrouwendag
8M: Vrouwendagspecial
Parfums die empowerde vrouwen definiëren

Op 8 maart wordt Internationale Vrouwendag gevierd, een speciale dag die de strijd en opoffering van vrouwen viert om gelijkheid en erkenning in de samenleving te bereiken en hun rechten door de geschiedenis heen te veroveren.

Eeuwenlang hebben vrouwen met talloze uitdagingen en obstakels te maken gehad bij het verdedigen van hun rechten en het bereiken van gendergelijkheid. Vrouwen die een voorbeeld van inspiratie zijn geworden en een onuitwisbare stempel op ons hebben gedrukt, zoals Frida Kahlo, Moeder Teresa van Calcutta, Marie Curie, Jeanne d'Arc, Cleopatra, JK Rowling, Margaret Thatcher, Anne Frank, Rosalía de Castro en een lang enzovoort .

Bij Perfume's Club willen we dit jaar alle vrouwen eren, vooral de dapperen die stereotypen uitdagen. Als? Met 6 aroma's die de persoonlijkheid van vrije, sterke, strijdbare, krachtige en veerkrachtige vrouwen perfect definiëren.

Raadselachtige en ontwrichtende vrouw

Een bloemig parfum dat nieuwe reuksensaties opnieuw uitvindt en je uitnodigt om de paradoxale dimensies van vrouwen te verkennen en tot uitdrukking te brengen. Een viering van voortdurende verandering, zonder op te houden hetzelfde te zijn. De Paradoxvrouw is niet in een hokje te plaatsen, ondefinieerbaar.

Moderne en onverwachte vrouw

Een reukmanifest dat eigenliefde, optimisme, zelfacceptatie en originaliteit viert. “Je bent absoluut perfect zoals je bent.” Een onconventioneel en toch zeer vrouwelijk bloemenparfum, voor vrouwen die zich prettig voelen bij lichaam en geest.

vrije en moedige vrouw

Een schreeuw om vrijheid die uitnodigt om alles intens te beleven, die breekt met sociale normen en conventies. Een vrouw die ‘nee’ weet te zeggen, die absoluut vertrouwen in zichzelf toont, die zich niet verstopt en die in staat is emoties tot het uiterste te ervaren.

Een krachtige en niet te stoppen vrouw

De nieuwe Good Girl-vrouw is een sterke, gedurfde en onstuitbare vrouw, die met haar voeten stampt. Als ze een stiletto aantrekken, voelen ze zich zelfverzekerder en glamoureuzer dan ooit, zonder angst om te claimen wie ze zijn en wat ze willen in het leven.

Sterke en zelfverzekerde vrouwen

De Godheidsgeest spreekt over de kracht en authenticiteit van die vrouwen met vertrouwen, macht en fijngevoeligheid. Een verhaal over persoonlijke zelfontdekking.

Positieve en dromerige vrouwen

Een geur die de wereld met magie vult, het negatieve in positief transformeert en ons doet dromen. Het contrast van de kracht van bloemen en dromen, met de kracht van de granaatappel. Een werkelijk onverwachte en explosieve cocktail.

FIJNE INTERNATIONALE VROUWENDAG!

Ik ben een vrouw, wat is jouw superkracht?

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen