We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

Carolina Herrera GOOD GIRL BLUSH

Eau de Parfum spray voor vrouw

Verwachte levering: Maandag 12-6-2023

GOOD GIRL BLUSH edp damp door CAROLINA HERRERA. Eau de Parfum Good Girl Blush Carolina Herrera.

De nieuwe Good Girls zijn er: sterk, gedurfd en fantastisch. Good Girl is terug sterk en deelt haar kracht nu met een nieuwe groep niet te stoppen vrouwen.

Alle Good Girls van vandaag drukken een ander facet van geur uit: speels en subtiel, sterk en vrouwelijk, speels en mysterieus.

Ontdek Good Girl Blush: de emblematische stiletto is opnieuw uitgevonden in een meer romantische en delicate versie met een pastelroze tint die contrasteert met de kracht van zijn gouden naaldhak. Good Girl Blush Eau de Parfum is een explosie van contrasten, fris en bloemig , die plaats maken voor een poederachtige uitdrukking van vrouwelijkheid.

Geïnspireerd door het concept van een poederblush, contrasteert Good Girl Blush Eau de Parfum twee verschillende extracties van een sensuele vanillebasis met de romantiek van een hart van pioenroos, nagebootst door twee verschillende vormen van exotische ylang ylang en rozenwater. . Good Girl Blush bevat duurzaam geproduceerde vanille en ylang ylang om een 100% veganistisch aanbod te formuleren.

Sensueel en sterk, romantisch en krachtig: het zal je doen geloven in de kracht van roze .EAN
8411061056752
Olfactorische Groepen
BloemCitrus
Green beauty
Veganistisch
Datum van de Presentatie
2023
Ontwerpers
Quentin Bisch, Shyamala Maisondieu & Christophe Raynaud.

Carolina Herrera - GOOD GIRL BLUSH - Meningen

Carolina Herrera - GOOD GIRL BLUSH - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen