Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

De nieuwe VIRAL lipstick van Tiktok kost maar €7

TRENDS
Rimmel Londen
De nieuwe VIRAL lipstick van Tiktok kost maar €7
Het is veganistisch, milieuvriendelijk en dierproefvrij.

Tegenwoordig heeft TikTok de kracht om het woord snel te verspreiden wanneer een nieuw product op de markt erg geliefd is. Plots staat het netwerk vol met video's van mensen die niet betalen om te adverteren, constant praten en hetzelfde product prijzen en dat is wanneer je je realiseert dat je in de verleiding komt, je moet het al proberen. Nou ja, nogmaals... het is ons overkomen! We konden het niet laten, we moesten weten waarom iedereen van dit product houdt.

We hebben het over de nieuwe Kind & Free getinte lippenbalsem , vooral de 006-berry twist-kleur, die Rimmel London onlangs lanceerde en die iedereen vergelijkt met een andere luxe lipstick.

Wat vinden we leuk?

De ultra-romige textuur zorgt voor onmiddellijke hydratatie en voeding van de lippen. Het resultaat zijn sappige, glanzende lippen met een supergezonde uitstraling. Bovendien past de transparante en lichte dekking zich perfect aan de natuurlijke kleur van ieders lip aan.

Rimmel Londen

Maar als er iets is dat ons boven alles bevalt, dan is het dat alle producten in de nieuwe Kind & Free-lijn zijn samengesteld met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en respectvol zijn voor de planeet en dieren.

Deze nieuwe inzet van Rimmel London voor een schone schoonheid, we zijn verliefd geworden!

Wat is schone schoonheid?

Clean beauty bestaat uit de transparantie van de ingrediënten en het gebruik van hoogwaardige formuleringen met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in dit geval vegan, en zonder onnodige toevoegingen zoals minerale oliën of geurstoffen. Het idee is om een beweging te promoten die ons helpt om van de wereld een betere plek te maken, meer verantwoordelijk te zijn en meer betrokken te zijn bij de planeet.

En jij... doe jij mee aan de schone kant van make-up?

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen