Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Welkom MIX & SHOUT!

TRENDS
Mix & Schreeuw
Welkom MIX & SHOUT!
Klaar om een revolutie teweeg te brengen in de haarverzorgingsmarkt

Mix & Shout belandt bij Perfume's Club om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van haarverzorging. Als je nog niet van dit merk hebt gehoord, maak je geen zorgen, in deze post vertellen we je wat meer over wie er achter dit geweldige merk zit en waarom de producten zo innovatief zijn.

Het begon allemaal met weerbarstig haar en een hipsterhoofd

Mix & Shout is de vereniging van een groep kappersexperts, laboratoria en professionals met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van haarverzorging; met een duidelijk doel, een nieuwe aanpak geven door producten aan te bieden die rekening houden met de behoeften van elke persoon. Waarom gebruiken we allemaal dezelfde shampoo als we verschillende behoeften hebben?

Schoonheid is divers en elk haar is een wereld. Verschillende vormen, kleuren, texturen, diktes en behoeften die veranderen met het verstrijken van de tijd, seizoenswisselingen, de omgeving of persoonlijke omstandigheden.

Zeg vaarwel tegen wat je haar niet nodig heeft en zeg hallo tegen waar het om schreeuwt

Wat biedt Mix & Shout? Haarroutinepakketten (krullend of steil) gepersonaliseerd voor elke behoefte.

Mix & Schreeuw

De formules zijn vrij van siliconen, parabenen, alcohol, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen en elk ingrediënt van dierlijke oorsprong. Ze gaan ook respectvol om met dieren (Cruelty Free) en de planeet (ze vervuilen de oceanen niet en hebben een duurzame verpakking).

De ingrediënten die worden gebruikt om deze producten te maken, zijn van natuurlijke oorsprong, verzameld en niet voorgefabriceerd. Allemaal zorgvuldig getest door chemici om hun veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid te garanderen.

Ontdek hun beschikbare routines!

- Verzachtend als je steil haar hebt dat de neiging heeft om vettig of geïrriteerd te raken of roos hebt , deze routine schreeuwt jouw naam!

- Balanceren als je haar de kracht en het volume heeft verloren die het kenmerkt , dit is jouw routine!

- Protector als je haar droog en beschadigd is door de kleurstof, de zon of je merkt dat je natuurlijke kleur afneemt , probeer het!

- Reparateur als je haar beschadigd is door kleur, highlights of andere chemische middelen en een redding nodig heeft , deze routine schreeuwt je naam!

- Versterker als je haar beschadigd is door kleur, highlights of andere chemische middelen en een redding nodig heeft , dit is je routine!

Waar wacht je nog op beautylover , durf jij deze nieuwe revolutie te proberen?

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen