Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Ontdek de brillenstijl waar we verliefd op zijn geworden

TRENDS
Zonnebriltrends
Ontdek de brillenstijl waar we verliefd op zijn geworden
Trendy bril deze zomer

De zomer is hier en zonnebrillen zijn, zoals elk jaar, onze beste bondgenoot tegen de zonnestralen. Naast zijn functie als zonnebrandcrème, kunnen we niet over het hoofd zien dat het een modeaccessoire is, dus de vorm, esthetiek en kleur zijn belangrijk bij het kiezen ervan.

Onthoud dat het super belangrijk is dat de zonnebrillen zijn goedgekeurd en dat ze naast de zonnebrandcrème ook een 100% ultraviolette beschermingsfilter hebben om schade aan onze ogen te voorkomen.

Het gepolariseerde concept wordt vaak geassocieerd met meer bescherming, maar de realiteit is dat het verschillende concepten zijn, deze term geeft alleen aan dat het betere zichtbaarheid biedt door reflecties van de zon te elimineren. Zorg er daarom voor dat uw bril, of deze nu gepolariseerd is of niet, altijd beschermt tegen ultraviolet licht.

Ken jij de modellen die deze zomer een trend worden?

Het lijkt erop dat extravagante en risicovolle brillen in de mode zijn, gekleurde lenzen, geometrische vormen, grote maten die een groot deel van het gezicht beslaan, dit zijn de huidige stijlen die terrein winnen op de klassieke modellen waaraan we gewend zijn en die nooit leken bestaan, zouden ze uit de mode raken.

We geven je een korte samenvatting van welke modellen de afgelopen tijd ons hart hebben gestolen.

En welke stijl vind jij het leukst?

Bij Perfume's Club vind je een brede catalogus van zonnebrillen, vele merken, stijlen en talloze modellen en prijzen geschikt voor alle budgetten.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen