Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Volledige recensie van SUPREMACY HYALURONIC de gel van Macca

WIJ GETESTEN
We hebben het geprobeerd Elemis
Volledige recensie van SUPREMACY HYALURONIC de gel van Macca
Het deskundige team van Perfume's Club test verschillende producten om volledige beoordelingen van cosmetica, make-up of kappers te kunnen bieden, laten we gaan!

Welk product testen wij?

Wat is het?

Oogcontour, geltextuur, ontworpen om de huid van de ogen te revitaliseren, de oogleden te verstevigen en de wimpers te versterken.

Wat belooft het?

1. Ooglidcorrectie.

2. Vermindert donkere kringen en verzacht rimpels rond de ogen.

3. Wimpers versterken.

Laten we onze tester ontmoeten...

We hebben het geprobeerd Macca

Haar naam is Julie, ze is 37 jaar oud en werkt op onze verkoopafdeling.

Hoe is het met jouw huid?

Je huid is vettig, vooral in de T-zone. Je maakt je zorgen over glans, vlekjes veroorzaakt door de zon, het voorkomen van de eerste rimpels en het in evenwicht brengen van overtollig talg om oneffenheden en puistjes te voorkomen.

Uw eerste algemene indruk van SUPREMACY HYALURONIC de gel van Macca

We hebben het geprobeerd Macca

“De metalen applicator trok mijn aandacht, hij past zich perfect aan de oogcontour aan. Als je het product in de koelkast bewaart, krijg je een verfrissend effect.”

Eerste indruk bij het aanbrengen op de huid...

“Ik heb gemerkt dat mijn huid meer leeggelopen, gehydrateerd, zacht en glad is. “Ik hou van het subtiele aroma en de vloeibare textuur, het heeft me enorm verrast, het is heel aangenaam.”

De ervaring en het resultaat na gebruik...

“Ik gebruik het al 2 weken 's nachts en ik merk dat de oogcontouren gladder en gehydrateerder zijn en dat mijn ogen er minder vermoeid uitzien. Ik hou van het kalmerende effect dat de metalen applicator geeft als het koud is, en het maakt mijn wimpers ook sterker.”

Voor

Na

We hebben het geprobeerd Macca
We hebben het geprobeerd Macca

Zou Julie dit product aanbevelen?

“Ja, ik merk echt verbetering. Ik ben er zeker van dat als ik het langer blijf gebruiken, de resultaten beter zichtbaar zullen zijn. Misschien is 2 weken wel kort om een groot verschil te zien.”

Wat je het leukst vond en wat je het minst leuk vond...

Wat hij het leukst vond... de metalen applicator die zich perfect aanpast aan de oogcontouren. Wat ze het minst leuk vond... is dat de verpakking niet navulbaar is, het ideaal voor Julie zou zijn om alleen de navulling te kunnen kopen.

Eindbeoordeling op 10…

We hebben het geprobeerd Macca
Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen