Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Volledige review Metal Detox cream zonder spoelen van L'Oréal Professionnel

WIJ HEBBEN HET GETEST
Wij hebben het METAL DETOX geprobeerd
Volledige review Metal Detox crème zonder spoelen van L'Oréal Professionnel
Het deskundige team van Perfume's Club stelt verschillende producten op de proef om complete beoordelingen van cosmetica, make-up of kappers aan te bieden, laten we gaan!

Welk product testen we?

Nieuwigheid! Metal Detox Professionele hoge beschermingscrème

We Proberen Het Metaal Detox

Wat is het?

Professionele leave-in crème met hoge bescherming voor beschadigd haar die haarbreuk voorkomt en de perfecte kleur behoudt.

Wat belooft het?

1. Zichtbaar sterker en glanzender haar.

2. Verwijdert metaal uit het haar en beschermt het.

3. Zorgt voor 97% minder breuk.

4. Kleur die langer blijft zitten.

5. Bescherming tegen hitte en UV-stralen.

6. 72 uur hydratatie en controle van kroezen.

Laten we onze tester ontmoeten...

We Proberen Het Metaal Detox

Haar naam is Marina, ze is 33 jaar oud en ze is onze grafisch ontwerper.

Hoe is je haar?

Lang, dun, met weinig uitgesproken golven en op dit moment met highlights. Wat u het meest zorgen baart, is dat het er beschadigd, pluizig en droog uitziet en gemakkelijk breekt door jarenlang continu gebruik van kleurstoffen.

Uw eerste algemene indruk van METAL DETOX

“Ik wist dat de Metal Detox-lijn gemaakt is om haar zoals het mijne te behandelen, dus ik dacht geen twee keer na en ik zei ja tegen het proberen. Ik hield van de crèmekleurige textuur, de verpakking is erg comfortabel en je kunt hem overal mee naartoe nemen.”

Eerste indruk bij het aanbrengen

"De geur is fris en aangenaam, maar hij valt niet op als intens en langdurig. De eerste keer dat ik het gebruikte, gebruikte ik een föhn na het aanbrengen van de crème en mijn haar voelde zijdezacht en zachter aan."

Voor

Na

We Proberen Het Metaal Detox
We Proberen Het Metaal Detox

Het resultaat na een tijdje gebruiken

“Na enkele weken aanbrengen merk ik dat mijn haar minder pluizig, gezonder en sterker is. De realiteit is dat ik niet zoveel val als voorheen en als ik een droger gebruik, is het gladder en glanzender . Ik zie veel verbetering als ik de twee foto's vergelijk.”

Zou Marina dit product aanbevelen?

“Ja, ik raad het aan. Als behandeling werkt het echt. Nu heb ik het gevoel dat mijn haar minder pluizig, glanzender is en minder uitvalt.”

Wat vond je het leukst en wat vond je het minst leuk?

Wat ze het leukst vond... is dat het niet alleen een leave-in-behandeling is, maar ook werkt als een ontklitter. Wat hij het minst leuk vond... is dat hij heeft gemerkt dat het resultaat niet hetzelfde is als hij het in plaats van een droger aan de lucht laat drogen. De glans en zachtheid worden verbeterd met de droger, en nu in de zomer, met de hitte, kost het meer om het te gebruiken.

Laatste beoordeling op 10…

We Proberen Het Metaal Detox

Marina's eindoordeel is een 8 , ze heeft de crème alleen uitgeprobeerd zonder uit te spoelen en is blij met het resultaat omdat ze in een paar weken een merkbare verbetering in haar haar merkt. Maar de resultaten van deze behandeling zouden nog beter zijn met de volledige lijn van Metal Detox-producten.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen