Givenchy L'INTERDIT SET

Perfume set voor vrouw

Een eerbetoon aan de gedurfde vrouwelijkheid

L'INTERDIT van Givenchy is een Woody Floral-compositie van Eau de Parfum, uitgebracht in 2018 en gemaakt door parfumeurs Dominique Ropion, Anne Flipo en Fanny Bal.

Een van de eerste creaties van Maison Givenchy was L'Interdit , in 1957 werd deze geur gecreëerd voor de actrice en muze van het merk Audrey Hepburn. In 2018 is de moderne versie gemaakt, gebaseerd op het contrast tussen een weelderig boeket van witte bloemen en intense houtachtige en aardse tonen. Een vleugje witte bloemen samen met intense tonen die een gedurfd licht loslaten dat flirt met het donker. De eerste beslist clandestiene en ondergrondse bloem om de verhoging van het verboden te ontdekken.

Witte noten zoals oranjebloesem, jasmijn en tuberoos worden vermengd met de meest intense en mysterieuze tonen zoals vetiver of patchouli. Een intense en genereuze glans die niet bang is voor ondermijning. Gebotteld in een dikke glazen fles die een eerbetoon is aan de oorspronkelijke vorm met een modernere contour en het 4G-logo toegevoegd aan het zwarte lint om zijn nek.

VERBOD GEEN IETS. L'Interdit zet aan tot een onvergetelijke, intense, verslavende en gewaagde elegante vrouw, net als haar geur.

Vaarwel aan de regels. Allemaal een uitnodiging om conventies uit te dagen en het unieke van vrouwen te accepteren.

VERNIEUWD KLASSIEK. L'Interdit uit 2018 streeft er niet naar om het origineel te vervangen, maar om de evolutie van vrouwen in de tijd te laten zien, als eerbetoon aan gewaagde vrouwelijkheid.

Olfactorische Groepen
Bos Bloem
EAN
3274872401716 / 3274872401723
Meningen van klanten
5
About 5
2 Meningen
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
04-02-2020
It’s one of my favorite perfumes.
I get a lot of compliments on this. One of my 5 favorite perfumes.
Has this comment been useful for you? (0)
Anna
Verified purchase
Geslacht:
Vrouw
Age:
---
Has been using this product for:
Less than 6 months
Anna recommends this product
09-11-2019
Excellent product
Very nice perfume, had it before, but this privé is very good
Has this comment been useful for you? (0)
Dionne
Verified purchase
Geslacht:
Vrouw
Age:
Tussen de 36 en 50 jaar
Has been using this product for:
Not specified
Dionne recommends this product
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen