Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen
3D WHITE LUXE PERFECTION tandpasta

Oral-B 3D WHITE LUXE PERFECTION tandpasta

Toothpaste

Verwachte levering: Maandag 6-5-2024
*Bij benadering voor bestellingen waarvan de bestemming de provinciehoofdstad is. In overige gevallen geldt een vertraging van 1 dag.

3D WHITE LUXE PERFECTION tandpasta van ORAL-B.

Tandpasta ontworpen om het uiterlijk van tanden witter te maken en te perfectioneren. Het is geformuleerd om oppervlaktevlekken te verwijderen en een wittere, stralende glimlach achter te laten.

Voordelen:

Tanden bleken: 3D White Luxe Perfection-tandpasta is ontworpen om oppervlaktevlekken op tanden te verwijderen, waardoor een geleidelijk witmakend effect ontstaat.

Email Refinement: Deze tandpasta kan helpen het uiterlijk van tandglazuur te verfijnen, waardoor tanden gladder en helderder worden.

Langdurige frisheid: de formule van de tandpasta zorgt voor een langdurig fris gevoel in de mond, waardoor de adem fris en schoon blijft.


EAN
8006540118986
ingredients
aqua, carrageenan, ci 74160, citric acid, glycerin, hydrated silica, peg-6, potassium sorbate, pvp, sodium citrate, sodium fluoride, sodium hexametaphosphate, sodium hydroxide, sodium lauryl sulfate, sodium saccharin, sucralose, xanthan gum.

Hoofdingrediënten:

  • Natriumfluoride: Natriumfluoride is een veelgebruikt ingrediënt in tandpasta's, bekend om zijn vermogen om tandglazuur te versterken en gaatjes te voorkomen.
  • Silica: Silica is een mild schuurmiddel dat tandvlekken en tandplak helpt verwijderen, wat bijdraagt aan het witmakende effect van tandpasta.

De lijsten met ingrediënten in de samenstelling van de producten worden regelmatig bijgewerkt. Controleer de ingrediëntenlijst op de verpakking voordat u het product gebruikt.

  1. Bevochtig de tandenborstel en breng een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt aan.
  2. Poets je tanden gedurende minstens twee minuten en zorg ervoor dat je alle delen van de mond bedekt, inclusief de tanden, het tandvlees en de tong.
  3. Spoel na het poetsen uw mond goed met water.
  4. Gebruik de tandpasta minstens twee keer per dag, bij voorkeur 's ochtends en 's avonds, als onderdeel van uw mondverzorgingsroutine.

Oral-B - 3D WHITE LUXE PERFECTION tandpasta - Meningen

Oral-B - 3D WHITE LUXE PERFECTION tandpasta - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen