Tous

Tous

De catalanen Salvador Tous Blavi en Teresa Ponsa Mas opende hun atelier in 1920. Normaal gesproken hielden ze zich bezig met het maken van horloges en de reparaties daaraan. Maar in 1965, de zoon van de opzetters, Salvador Tous en zijn vrouw Rosa Oriol namen de directie over en begonnen met het maken van sieraden. In 1985 was een belangrijk jaar, want toen werd het beertje Tous gemaakt, het logo van het merk. Ze gingen ook de internationale markt op en in het jaar 2000 presenteerden ze hun eerste collectie complementen, accessoires en de eerste parfum Tous. Vandaag de dag hebben ze een grote verscheidenheid van geuren, zowel voor de man, als voor de vrouw en zelfs voor babys. In 2008 kwam op de markt hun lijn cosmetica.
Tous is a well-known product brand of perfumery. The Tous brand boasts a wide variety of perfumes, with unmistakable fragrances for Tous lovers. Get one now at a very special price! The many product ranges are must-haves in the world of perfumes. Find the fragrance you're looking for in Perfumes Club and buy your Tous perfume online at a very special price.
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen