We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

Vitis SONIC S20 elektrische tandenborstel

Electric toothbrush

Verwachte levering: Maandag 9-10-2023

SONIC S20 elektrische tandenborstel van VITIS

VITIS® sonic is een innovatief assortiment elektrische tandenborstels met sonische technologie met een dubbelwerkend mechanisme voor maximale verwijdering van orale biofilm (bacteriële tandplak) met respect voor tanden en tandvlees.

VITIS® sonische dubbelwerkende sonische technologie:

  • Mechanische werking: de filamenten trillen met hoge frequentie (sonische trillingen) op het tandoppervlak, waardoor een effectieve verwijdering van orale biofilm (bacteriële tandplak) wordt bereikt.
  • Hydrodynamische werking: de sonische trilling genereert kleine akoestische golven die via speeksel door de mondholte worden overgebracht, waardoor de biofilm wordt gedesorganiseerd en de hechting ervan wordt voorkomen, zelfs verder dan waar de filamenten reiken. Hierdoor wordt een grotere desorganisatie van de orale biofilm bereikt en kunnen moeilijk toegankelijke gebieden worden bereikt, zoals de rand van het tandvlees of interproximale gebieden.

Bovendien hebben de VITIS® sonische elektrische tandenborstels exclusief ontworpen koppen die de voordelen van poetsen maximaliseren, een grotere precisie bieden bij het verwijderen van biofilm , waardoor moeilijk bereikbare plaatsen zoals interdentale gebieden of de tandvleesrand worden bereikt, met respect voor tanden en tandvlees .

VITIS® sonische borstels slagen erin om de interproximale hygiëne te verbeteren dankzij hun dubbelwerkende sonische technologie en het exclusieve ontwerp van hun koppen. Ze helpen ook om de poetstechniek te verbeteren en helpen de poetstijd na te leven dankzij de kwadranttimer , altijd met respect voor tanden en tandvlees. Bovendien heeft de VITIS® sonic S20-tandenborstel 3 poetsstanden, te kiezen op basis van de voorkeuren of behoeften van de gebruiker:

  • Normaal: 31.000 bewegingen per minuut, zorgen voor maximale efficiëntie bij het verwijderen van orale biofilm voor een correcte dagelijkse hygiëne met respect voor tanden en tandvlees.
  • Precisie: 40.000 bewegingen per minuut, door meer bewegingen per minuut te hebben, is het pad van de filamenten minder, wat een grotere precisie en maximale efficiëntie biedt bij het verwijderen van orale biofilm, waardoor diep poetsen in een specifieker gebied wordt bereikt.
  • Massage: de combinatie van verschillende snelheden (tussen 31.000 en 40.000 mov/min).
EAN
8427426058873

Poets de tanden drie keer per dag of na elke maaltijd, met vegende bewegingen van het tandvlees naar de tand.

Vitis - SONIC S20 elektrische tandenborstel - Meningen

Vitis - SONIC S20 elektrische tandenborstel - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen