Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Yves Saint Laurent Y LE PARFUM

Eau de Parfum spray voor man

Yves Saint Laurent

Het nieuwe herenparfum Y LE PARFUM van Yves Saint Laurent is een nieuwe intensiteit van de iconische Y EDT. Een nieuwe, meer sensuele, mannelijkere en levendigere geur.

Een mannelijke geur voor een man die worstelt om schijnbaar onmogelijke doelen te bereiken, die risico's neemt en niet op safe speelt, die gelooft in het onwaarschijnlijke en het onbereikbare nastreeft. Je zult nooit weten of je dromen haalbaar zijn totdat je het probeert te bereiken.

EDELE INGREDIËNTEN. Een oriëntaalse houtachtige fougère geur. Een brandend en verslavend hart dankzij de lavendel van Frankrijk die een aromatische toets geeft die de mannelijkheid en frisheid van de geur versterkt. Het Geranium Accord geeft een bloemige geur met roze, licht muntachtige en groene tonen. De houtachtige toets van cederhout versterkt de mannelijkheid en sensualiteit van de geur, geaccentueerd door de diepte en het mysterie van de wierook.

POT. Een echt designobject, de fles van het nieuwe herenparfum Y LE PARFUM behoudt de uitgesproken creatieve geest van het assortiment, met verfijnde lijnen en een Y-vormige uitsparing aan de achterkant. Deze nieuwe fles is gekleed in een gedurfde zwarte lak en satijnen afwerking, die een absolute intensiteit uitdrukt die luxe en elegantie, intensiteit en mannelijkheid uitstraalt. De Y LE PARFUM-fles vertegenwoordigt een diepere en intensere versie van de iconische Y-fles.

Olfactorische Groepen
Bos Oriental Fougere
Datum van de Presentatie
2021
EAN
3614273316132 / 3614273318105

Olfactorische familie: Oriental Fougère

Topnoten: gember, appel, aldehyden en grapefruit.

Hartnoten: salie, lavendel en geranium.

Basisnoten: tonkaboon, wierook, ceder en patchoeli.

Ingrediënten: AQUA / WATER • GLYCERIN • isononylisononanoaat • CERA ALBA / BIJENWAS • PARFUM / FRAGRANCE • CYCLOHEXASILOXANE • sesam indicum OLIE / sesamolie • capryl / caprinezuur TRIGLYCERECLY ALCOHOLY CERAHEX HEX LAHURLYCERCERECLDY CERAHEX LAHURLYCERECLDY HEX LAHURLYCERECLDY HEX LAHURLYCERECLDY HEX LAHURLYCERDOLA HEX LAHURLYCERDOLA / CAPRIC TRIGLYCERATE TOCOPHERYL

HOE TE GEBRUIKEN EN AAN TEBRENGEN: Verdamp het parfum door een Y te tekenen en concentreer je op polsen, nek en ellebogen om je geur achter te laten, waar je ook gaat. Probeer voor een nog exclusievere ervaring het vernevelde ritueel: 1. Vernevel de geur ter hoogte van de polsen. 2. Gaat door de wolk heen, op deze manier zullen de reukpartikels je huid doordringen en zul je het resultaat nog beter kunnen waarderen.

Yves Saint Laurent - Y LE PARFUM - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.