We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Giorgio Armani ARMANI CODE LE PARFUM

Refillable perfume verdamper voor man

ARMANI CODE LE PARFUM hervulbare eau de parfum van GIORGIO ARMANI. ARMANI CODE PARFUM is een herinterpretatie van de iconische ARMANI CODE-geur, veel intenser, maar met behoud van zijn kenmerkende geur. Een geur die de essentie weergeeft van een man die voor niets stopt.
Een nieuwe geur, helemaal opnieuw gecreëerd door de originele parfumeur Antoine Maisondieu, die kiest voor extreme eenvoud en een meer directe boodschap.

De geur heeft veel beweging dankzij de levendige topnoten van citrus met hints van Vert de Bergamote en Heart of Bergamot, beide uit de regio Calabrië (Italië). Om het effect van ARMANI CODE LE PARFUM te versterken, bevat de geur een hart van Salvia, afkomstig uit de Provence in het zuiden van Frankrijk. Het verfijnde hart van de geur wordt ontstoken door de samensmelting van Marokkaanse irisnoten, wat een hernieuwde gevoeligheid geeft. En geïnspireerd op het erfgoed van de originele geur, worden de basisnoten gekenmerkt door de krachtige Tonka Bean Absolute uit Brazilië, samen met het hart van cederhout uit Virginia, Verenigde Staten.

ARMANI CODE wordt opnieuw geïnterpreteerd en nodigt mannen uit om verbinding te maken. De mens van vandaag heeft een innovatieve benadering en wordt niet geregeerd door de codes van het verleden; leven in het heden en toch een globaal perspectief op de toekomst hebben. Hij vecht voor wat hij denkt dat goed is, maar heeft de nodige nederigheid en staat open voor nieuwe ideeën.

De nieuwe fles ARMANI CODE PARFUM heeft een vleugje moderne en mannelijke luxe die is opgevat als een object van verlangen en blijvend. Ontworpen in een elegante zwarte kleur, heeft het glas van de fles de innovatieve ronde vierkante vorm met een delicate gradiëntbasis. De ARMANI CODE PARFUM Giorgio Armani monogram stop sluit met een magneet om de zintuiglijke ervaring te intensiveren.

Deze nieuwe fles is navulbaar en ontworpen om lang mee te gaan. Het bijvullen van een 75 ml fles ARMANI CODE PARFUM betekent een duidelijke vermindering van het materiaalgebruik: 38% minder glas en 67% minder metaal*. Het hervulbare kenmerk van de ARMANI CODE PARFUM-fles toont de duidelijke toewijding van het merk aan de toekomst en is ontworpen voor een man met verantwoordelijkheidsgevoel en respect voor de planeet waarop hij leeft.

*Vergeleken met drie flacons van 75 ml ARMANI CODE PARFUM.

Olfactorische Groepen
Bos Aromatisch
Green beauty
Navulbaar
EAN
3614273605069 / 3614273604833 / 3614273604932

Giorgio Armani - ARMANI CODE LE PARFUM - Meningen

Giorgio Armani - ARMANI CODE LE PARFUM - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen