Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Ongeparfumeerde cosmetica (geurvrij)

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Geurvrij
Cosmetica zonder parfum ( geurvrij )

Moet ik het gebruiken? Hoe vind ik deze producten op internet?

De afgelopen jaren heb je de termen parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, alcoholvrij, gifvrij en ook parfumvrij ongetwijfeld talloze keren gehoord.

Het komt steeds vaker voor dat consumenten op zoek zijn naar cosmetica met meer natuurlijke formuleringen, vrij van agressieve stoffen die de huid of het haar kunnen beschadigen en die op hun beurt meer respect hebben voor het milieu. Het is belangrijk om goed te weten wat uw eigen behoeften zijn en om te weten welke ingrediënten in elk geval het meest geschikt en heilzaam zijn.

Zoals u weet hoeft een product dat door iemand anders wordt aanbevolen niet altijd goed voor u te werken. Vandaar het belang van het herkennen van wat we werkelijk nodig hebben en welke formules ons lichaam nodig heeft of het beste verdraagt. Als uw huid of haar gezond is, is het niet nodig om het gebruik van geurstoffen te elimineren; deze zijn niet contraproductief, behalve voor de gevoelige huid of kleine kinderen . Wat ons bij het eerste contact vaak het meest aantrekt in een product is het aroma. Daarom wordt tijdens de productie gezocht naar een karakteristieke geur die de zintuiglijke ervaring van de consument tijdens de toepassing ervan verbetert.

Geurvrij

Verzorging van de gevoelige, atopische of allergische huid.

Het aanbrengen van geurstoffen op een gevoelige, atopische of allergische huid wordt niet aanbevolen, omdat deze gevoeligheid, irritatie of een soort vervelende reactie kunnen veroorzaken. Als u een gevoelige huid of hoofdhuid heeft, is het beter om zachte en zo natuurlijke producten te gebruiken om deze tegen eventuele bijwerkingen te beschermen.

Kunstmatige parfums zijn tegenwoordig de belangrijkste oorzaak van allergieën in de cosmetica-industrie. Een dermatologisch probleem dat vaker voorkomt dan we denken en dat steeds groter lijkt te worden. Momenteel is ongeveer 3% van de Europese bevolking direct allergisch voor parfum en bijna 50% heeft in het verleden een huidprobleem gehad of geeft aan een gevoelige huid te hebben.

Dit betekent dat een groot deel van de bevolking op de hoogte is en begonnen is hun schoonheidsgewoonten en -routines te veranderen, op zoek naar andere, meer geschikte producten of simpelweg door bepaalde formuleringen te vermijden die niet werken of een soort ongewenste reactie veroorzaken.

Hoe vind je ze op de Perfume's Club-website?

Wij willen u helpen gemakkelijk op onze website te vinden welke producten uit onze uitgebreide catalogus geurvrij zijn. Hiervoor hoeft u alleen maar de categorie van het gewenste product uit het menu te selecteren (cosmetica, haar, make-up, parafarmacie.. .) en eenmaal binnen Elke categorie vindt u een reeks topfilters die net boven de producten verschijnen. Selecteer het formuleringsfilter waar u de optie Geurvrij vindt, klik op deze optie en klik op filter om alleen die geurvrije producten te verkrijgen.

Geurvrij
Geurvrij
Geurvrij

We laten u een kleine selectie achter van enkele producten die geen geurstoffen in hun formuleringen gebruiken. Wij hopen dat we je hebben geholpen!

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen