Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Wetenschap, technologie en natuurlijke cosmetica

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Wetenschap, technologie en natuurlijke cosmetica

De realiteit is dat natuurlijke cosmetica booming is, de consument is nu veel veeleisender en consistenter met de producten die ze gebruiken. Het is duidelijk dat er een verandering is in de consumptiegewoonten die wordt veroorzaakt door de groeiende zorg van de samenleving voor het milieu en duurzaamheid.

Het is noodzakelijk om te weten dat de definitie van natuurlijke cosmetica ons eenvoudig vertelt wat natuurlijke ingrediënten bevat. Maar we moeten leren het INCI -label (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) correct te lezen om te herkennen welke ingrediënten zijn opgenomen in de formulering van een product, in welke hoeveelheden en waar ze vandaan komen.

De term natuurlijke cosmetica impliceert niet dat 100% van de ingrediënten natuurlijk zijn, noch is het synoniem met duurzaam , omdat we niet kunnen weten of het productieproces duurzaam was of niet zonder te weten hoeveel energie en hulpbronnen er nodig waren. Terwijl in een laboratorium de benodigde middelen worden verminderd, waardoor meer controle mogelijk is tijdens de formulering van synthetische ingrediënten die de effectiviteit van het natuurlijke ingrediënt waaruit het is verkregen kunnen verbeteren. Om deze reden zijn wetenschap en geavanceerde technologie in staat om op een gecontroleerde manier in een laboratorium gesynthetiseerde ingrediënten te creëren, als een duurzamer alternatief voor de planeet.

Wat is een synthetisch ingrediënt?

Het is een ingrediënt dat in een laboratorium via een chemisch proces door de mens is samengesteld uit een originele en natuurlijke stof uit een plant, mineraal of dier.

Schoonheidsdoos

Nieuw concept: groene chemie

Het gebruik van technologie en wetenschap bij de productie van cosmetische producten is zeer positief . Groene chemie is een nieuwe filosofie die wordt overgenomen door merken die investeren in onderzoek, om normen vast te stellen die de productie van chemische stoffen en processen mogelijk maken die de voordelen van de producten maximaliseren en tegelijkertijd schadelijke bijwerkingen voor mens en/of het milieu minimaliseren.

De formulering van een natuurlijke en planeetvriendelijke cosmetica in een laboratorium is mogelijk, chemisch is niet altijd synoniem met slecht. Momenteel proberen merken producten te vervaardigen die niet alleen aan duurzame normen voldoen, maar ook met grotere efficiëntie in resultaten.

Als je zover bent gekomen, laten we je enkele producten zien die wetenschap, technologie en natuurlijke ingrediënten combineren in hun formulering.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen