Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Gezichtsoliën volgens uw huidtype

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Olie volgens uw huidtype
Gezichtsoliën volgens uw huidtype
Essentiële stap van een goede gezichtsroutine

Oliën zijn zeer gunstig voor de dermis, zelfs voor de vette huid, je moet ze alleen leren gebruiken , wees er niet bang voor! Er wordt nog steeds aangenomen dat deze de huid vettig maken, de poriën verstoppen en een ongewenste glans creëren. De specificaties van bepaalde cosmetische producten met het label ‘olievrij’ hebben ertoe bijgedragen dat we denken dat deze schadelijk zijn en dat we ze uit onze gezichtsroutine moeten verwijderen.

Maar de realiteit is dat ze perfect zijn om de laatste stap van onze gezichtsverzorgingsroutine te voltooien, als we willen pronken met een stralende, gehydrateerde en gezonde huid. Het belangrijkste is om te bepalen welke olie ideaal is, afhankelijk van het type huid of huidprobleem dat we willen behandelen.

Het is raadzaam om essentiële oliën te gebruiken in de nachtroutine, omdat terwijl we slapen de huidregeneratie met grotere intensiteit plaatsvindt.

Olie volgens uw huidtype

volwassen huid

Er zijn oliën die een rijke bron zijn van antioxidanten en vetzuren die de huid voeden, beschermen en fungeren als een echt anti-verouderingselixer, waardoor rimpels en fijne lijntjes effectief worden bestreden. Onder hen benadrukken we de kracht van arganolie , rozenbottel- of granaatappelolie .

Droge huid

Een droge huid heeft oliën nodig die rijk zijn aan essentiële vetzuren, zoals rozenbottelolie , arganolie , avocado-olie of zoete amandelolie . Deze zorgen voor een diepe hydratatie van de huid en helpen de huidbarrière te herstellen. Bovendien dragen ze bij aan het verbeteren van de zachtheid en het uiterlijk van de huid, waardoor rimpels en striae worden verminderd.

Vettige huid

Als u een vette huid heeft, moet u altijd lichte of niet-comedogene oliën gebruiken, die verstopping van de poriën of overproductie van talg voorkomen. Jojoba , druivenpitolie , pompoenpitolie of de bekende tea tree olie zijn ideaal voor dit huidtype.

Gemengde huid

Balancerende oliën helpen droge plekken te hydrateren en de talgproductie van de vette delen van een teint bij een gecombineerde huid in evenwicht te brengen. Als dit jouw huidtype is, gebruik dan rozemarijn- , druivenpit- , hennep- , macadamia- of ricinusolie .

Gevoelige huid

Gezichtsoliën hebben een hoog hydraterend vermogen, zelfs groter dan dat van een serum, ze zijn zacht en niet irriterend omdat ze geen geurstoffen of schadelijke ingrediënten bevatten; Om deze reden zijn ze een geweldige bondgenoot voor de gevoelige huid. Rozenbottel- , hennep- , sesam- of calendulaolie kalmeren, herstellen en beschermen.

Acneïsche huid

Als u acneproblemen heeft, heeft u vast wel eens gehoord van de drievoudige antiseptische werking van tea tree olie , een natuurlijke zuiveraar die antibacteriële, ontstekingsremmende en helende eigenschappen bevat en zeer effectief is bij de behandeling van acneproblemen. Wel moeten we er rekening mee houden dat veelvuldig gebruik van deze olie de huid kan uitdrogen.

Voordelen van het gebruik van gezichtsolie

1. Oliën zijn een uitstekende bron van hydratatie.

2. Ze helpen vocht vast te houden en uitdroging te voorkomen.

3. Het is een cocktail van antioxidanten en vitamines.

4. Sommige oliën reguleren de talgproductie en brengen de gecombineerde en vette huid in balans.

5. Ze verzachten de textuur en verminderen onvolkomenheden en rimpels.

6. Verminder irritaties en roodheid.

7. Bepaalde oliën bevatten antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen.

8. Ze worden gebruikt als reinigingsmiddelen en make-up verwijderaars.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen