Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Kent u de voordelen van vitamine C op de huid?

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Vitamine C
Kent u de voordelen van vitamine C op de huid?

Iedereen heeft gehoord over vitamine C en de voordelen ervan als we verkouden zijn, maar... misschien heb je er nooit bij stilgestaan waarom dit ingrediënt in veel van onze cosmetische formules aanwezig is.

Vitamine C wordt van nature niet in het lichaam aangetroffen en ons lichaam is ook niet in staat om het op te slaan.Om deze reden is het voor ons moeilijk om alleen door voedsel te eten voldoende hoeveelheid binnen te krijgen om zelfs op de buitenste lagen van onze huid in te werken. Daarom, als we 100% van zijn antioxiderende eigenschappen willen profiteren, moeten we deze vitamine (plaatselijk) opnemen in onze schoonheidsroutine.

Vitamine C

Vitamine C in de verzorging van de dermis

Deze vitamine, ook bekend als ascorbinezuur , is een van de meest gewilde ingrediënten in de schoonheidswereld dankzij de antioxiderende kracht die helpt bij het bestrijden en blokkeren van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. We worden voortdurend blootgesteld aan omgevingsfactoren zoals vervuiling, rook, licht of zonnestralen en andere externe factoren die na verloop van tijd de gezondheid van onze huid verslechteren en donkere vlekken, rimpels en expressielijnen veroorzaken.

Vitamine C is in staat om beschadigd dermisweefsel te herstellen, het pigment dat donkere vlekken veroorzaakt te bestrijden en de natuurlijke productie van collageen te stimuleren om de helderheid, textuur en elasticiteit van de teint te verbeteren.

Maar het gebruik ervan is niet alleen beperkt tot de gezichtshuid, veel dermatologen bevelen het aan vanwege de doeltreffendheid ervan bij de behandeling van cellulitis of sinaasappelschil. Door de grote kracht van onmiddellijke absorptie kan het de huid onmiddellijk voeden en in korte tijd zichtbare resultaten bereiken.

Meer voordelen van vitamine C

• Hydraterende en voedende kracht, ideaal voor de behandeling van een droge huid.

• Stevigere, gezondere en stralende huid.

• Op de gevoelige huid helpt het uitbraken van dermatitis, die roodheid en ontsteking veroorzaken, te minimaliseren.

• Natuurlijke exfoliant die de huid diep reinigt en acne, puistjes en mee-eters verbetert.

Aarzel niet! Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat voor huidtype je ook hebt, we raden je aan dit ingrediënt op te nemen in je dagelijkse schoonheidsroutine. Je huid zal je dankbaar zijn.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen