Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Lancaster SUN PERFECT illuminating cream SPF50

Gezicht

Lancaster
SUN PERFECT Illuminating Cream SPF50 van Lancaster . Gezichtszonbescherming met anti-aging werking.

Bescherm je huid tegen de zon en voorkom veroudering met Lancaster. Deze beschermende crème heeft een breed spectrum bescherming die schade door de zon op de gezichtshuid voorkomt en tegelijkertijd het verschijnen van rimpels voorkomt en vermindert om de jeugd van de huid te verlengen.

Geformuleerd met de exclusieve technologie van de firma Full Light, deze ultralichte crème verbetert de natuurlijke helderheid van de huid en verlicht onmiddellijk het gezicht om een fris, gezond en stralend uiterlijk te onthullen.

Dankzij de zeer hoge beschermingsfactor SPF50 is de huid volledig beschermd tegen UV-stralen en vrije radicalen, de belangrijkste factoren van fotoveroudering, en zorgt voor een langdurige, uniforme kleur (zonder donkere / lichte vlekken) en zeer veilig.

Het heeft een snel absorberende vloeibare textuur die een fluweelzachte finish achterlaat.
Leeftijd
Tussen de 26 en 35 jaar / Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
SPF Bescherming
Hoog (SPF 30 - SPF 50+)
Huidtype
Alle Huidtypes
Texturen
Crème
Formulación
Geen Comedogeen
EAN
3614225561870
Het wordt aanbevolen om vóór blootstelling aan de zon royaal over het hele gezicht aan te brengen en contact met de ogen te vermijden. Elke ochtend aanbrengen na de gebruikelijke cosmetische behandeling. Breng elke 2 uur of elke keer dat u transpireert of na een bad opnieuw aan.
Vertaald door Google

Lancaster - SUN PERFECT illuminating cream SPF50 - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.