Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

De basis yogakit

GESCHIKTHEID
De basis yogakit

Deze keer willen we het hebben over de producten die verband houden met de beoefening van YOGA. Je hebt vast wel eens geprobeerd om een online les vanuit huis te volgen, we moedigen je aan om hiermee door te gaan! Nu heb je de basis beschikbaar op internet, zodat niets je tegenhoudt. We presenteren onze basiskit voor yoga…

Sveltus is een fabrikant van sport- en fitnessaccessoires. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector creëren ze innovatieve, functionele en gespecialiseerde artikelen in verschillende fitnessspecialiteiten .

De meest elementaire en essentiële is de mat. Dit model heeft veel voordelen, enerzijds is het zeer resistent, geschikt voor binnen en buiten.

Aan de andere kant is het antibacterieel en antislip. Aan de ene kant is hij gemaakt van foam en aan de andere kant van kurk. Eenvoudig, functioneel en esthetisch, toch? Daarnaast heb je de hoes bij de hand om de mat comfortabel te vervoeren en op te bergen.

Als u aan uw flexibiliteit moet werken, mag u deze elastische band niet missen. Zeer comfortabel dankzij zijn hoofd, hij meet ook 1,82 meter, gemaakt van polyester en 3,80 breed, waardoor het een ideaal accessoire is om de elasticiteit beetje bij beetje, dag na dag te verbeteren.

Als je een gebrek aan elasticiteit ziet, is naast de elastische band het wiel een andere ideale vriend om je bewegingen te begeleiden en je te ondersteunen om het gewenste figuur te bereiken. Je verbetert de flexibiliteit en stretching. Het is zeer resistent, antibacterieel en antislip dankzij de kurk.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen