Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

BB-crème versus CC-crème

SCHOONHEIDSROUTINES
Goede voornemens
BB-crème versus CC-crème
Kent u de verschillen? Kies de beste voor jou

Zowel BB-crèmes als CC-crèmes zijn getinte beschermende crèmes die de huidskleur egaliseren en hydrateren terwijl ze kleine onvolkomenheden bedekken, zodat we er gezond uitzien. Maar kent u echt de verschillen tussen de twee? Weet jij welke je moet gebruiken, afhankelijk van jouw huidtype en leeftijd?

Maak je geen zorgen, het is normaal dat je twijfels hebt. Daarom hebben we besloten om in dit bericht de voordelen van elk ervan samen te vatten. Op deze manier hopen we u te helpen begrijpen hoe u er het maximale uit kunt halen.

Goede voornemens

Wat betekent BB-crème?

De BB-crème of Blemish Balm is perfect voor de jonge huid die kleine imperfecties wil corrigeren. De textuur is licht en vloeibaar, met weinig dekking maar biedt veel hydratatie, waardoor het een perfecte bondgenoot is als je een droge of normale huid hebt.

Het wordt gebruikt als alternatief voor traditionele make-upbasissen, geformuleerd met zachte ingrediënten die de huidstress helpen verlichten, de huidtint verhelderen, in balans brengen en een natuurlijke finish bieden.

Wat betekent CC-crème?

De CC cream of kleurcontrolecrème is een vochtinbrengende crème, zonnebrandcrème en make-upbasis in één. Het belangrijkste verschil met BB Cream is dat het een betere dekking en controle biedt over de glans van het gezicht, veroorzaakt door overtollig talg. De formule is ideaal voor alle huidtypes, maar wordt sterk aanbevolen voor de rijpe, gecombineerde vette, acne-gevoelige of rosaceahuid.

Het corrigeert rimpels en onvolkomenheden en biedt een matte finish die de toon perfectioneert, effectief als je ongewenste glans wilt camoufleren.

Het bevat actieve ingrediënten zoals antioxidanten en natuurlijke ingrediënten die de algehele gezondheid van de huid helpen verbeteren.

Beide staan bekend als getinte crèmes, die een lichte en natuurlijke finish geven en heel gemakkelijk aan te brengen zijn. BB-crèmes zijn ontworpen om de huidtint te hydrateren, beschermen en corrigeren. Aan de andere kant verbeteren CC-crèmes de textuur van de dermis en bedekken ze de onvolkomenheden aanzienlijk, op een heel natuurlijke manier zonder maskereffect.

Hoe moeten ze worden gebruikt?

Volg uw gebruikelijke reinigingsroutine, hydrateer uw huid en breng een kleine hoeveelheid product aan. Verdeel het goed met je vingers, een kwast of je kunt ook een vochtige spons gebruiken.

Je zult meteen dat gevoel van een goed gezicht merken.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen