Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Hoeveel weet jij over aquatische geuren?

PARFUMS
Hoeveel weet jij over aquatische geuren?
AROMATHERAPIE

Waterparfums zijn frisse geuren die vaak samenvallen met wat gewoonlijk "schoon ruikende parfums" wordt genoemd.

In de samenstelling is er een hoofdingrediënt, Calone , een synthetisch bestanddeel, vergelijkbaar in structuur met de feromonen geproduceerd door een bepaald type algen, dat een mariene noot geeft aan dit type geur. De Calone produceert het olfactorische effect van de zeebries en sporen van ozon, waardoor een oceanisch olfactorisch effect ontstaat.

Waterparfums begonnen aan kracht te winnen met het verschijnen van Davidoff's Cool Water -parfum , een emblematische herengeur uit de jaren 90. Later kwamen Aqua di Gió, Kenzo Homme, Dior Dune of Polo Sport van Ralph Lauren op de markt.

Hoewel aquatisch door zijn samenstelling van noten een reukgroep is waartoe veel mannenparfums behoren, zijn er ook damesparfums met aquatische noten , zoals Cool Water Woman, Acqua di Gioia (de vrouwelijke versie Acqua di Gio), verfrissend water revitaliserend of Eau Pure van Biotherm .

Op hun beurt kunnen aquatische geuren verschillende boeketten hebben:

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen