Valentino VALENTINO DONNA BORN IN ROMA SET

Perfume set voor vrouw

VIER UW WORTELS, UW WAARDEN, UW PERSOONLIJKHEID.

BORN IN ROMA DONNA van Valentino is een Eau de Parfum behorend tot de Floral Oriental geurfamilie uitgebracht in 2019. Deze nieuwe geur viert de wortels, individualiteit en persoonlijkheid van het merk die het kenmerkt in een authentieke Haute Couture- creatie.

Deze elegantie wordt gerepresenteerd door zorgvuldig geselecteerde geurnoten, zoals de verschillende jasmijnakkoorden, aangezien er drie variëteiten zijn gekozen om deze creatie te maken, of de Bourbon Vanilla, een grondstof van de duurste en meest waardevolle in de hedendaagse parfumerie.

De exclusieve piramide heeft een pittige start met zwarte bessen en bergamotgeur, het puur bloemige hart verblindt ons met die variëteiten van jasmijn en de basis verleidt ons met oosterse accenten dankzij de warme Bourbon-vanille en zachte houtachtige tonen.

HAUTE NAAD. De inspiratie voor deze creatie is ontleend aan de modeshows van de meest prestigieuze modeweken, vooral die van Milaan.

ITALIAANSE PALAZZO. De juwelenfles fascineert ons met zijn structuur met klinknagels gesneden op een robuust transparant glas, waardoor we een glimp kunnen opvangen van de vrouwelijke en romantische roze binnenvloeistof. Voor dit ontwerp haalt de firma inspiratie uit de noppen en noppen die altijd aanwezig zijn in haar textielontwerpen, en in de prachtige Romeinse paleizen, die op een zeer inzichtelijke manier het verleden, het heden en de toekomst combineren.

TIJD OPMERKINGEN. Dit parfum heeft een tijdloos karakter waardoor het een ideale keuze is voor elk seizoen van het jaar. Bovendien kan het zowel overdag als 's nachts worden gebruikt omdat het zeer veelzijdig is.

Olfactorische Groepen
Oriental Bloem
EAN
3614273254441
Meningen van klanten
5
About 5
2 Meningen
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
19-11-2020
Perfect
Perfect heerlijke geur
Has this comment been useful for you? (0)
Karin
Verified purchase
Geslacht:
Vrouw
Age:
---
Has been using this product for:
Not specified
Karin recommends this product
29-02-2020
Het is nu een van mijn favoriete parfums geworden
Heerlijke geur die lang blijft hangen, maar die niet overheerst
Has this comment been useful for you? (0)
Desiree
Verified purchase
Geslacht:
Vrouw
Age:
Meer dan 50 jaar
Has been using this product for:
Less than 6 months
Desiree recommends this product
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen