Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Wat is niche- of auteursparfumerie?

TRENDS
Geurvrij
Wat is niche- of auteursparfumerie?

Niche-parfums ( niche in het Engels en Frans), indië of auteur zijn originele creaties die proberen af te stappen van het conventionele van commerciële parfumerie, gericht op de productie van geuren met weinig risico op reukniveau met het idee om een algemene acceptatie te verzekeren van het publiek en het genereren van veel verkopen.

Het is duidelijk dat er een groeiende trend is naar exclusiviteit, authenticiteit en personalisatie van parfums die de wereld van de niche-parfumerie steeds meer begunstigt. De consument van vandaag wil zijn ideale parfum vinden, waarmee hij zich geïdentificeerd voelt, dat aroma dat hem definieert en waarmee hij zich op zijn gemak voelt.

Waarom staat het bekend als een "niche"?

Het wordt zo genoemd omdat het een kleine ruimte op de markt inneemt, het zijn unieke en exclusieve parfums, kwaliteitsgeuren met blijvende aroma's die moeilijk te vinden zijn, aangezien de meeste nichemarsen toebehoren aan kleine bedrijven die beperkte hoeveelheden produceren, waardoor ze doorgaan om die stempel en geest van originaliteit te behouden.

Geurvrij

Hoe zijn deze parfums?

Het aroma van dit type parfum is exclusief, origineel, langdurig en biedt een evolutie op de huid naarmate de uren verstrijken. De makers van dit soort geuren proberen vaak een verhaal te vertellen of een personage te creëren, de consument mee te nemen op een reis door hun herinneringen of een soort sensatie op te wekken via de reukzin.

Normaal gesproken bedoeld voor een veeleisend en enthousiast publiek dat op zoek is naar een kwaliteitsparfum met de hand gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Ontdek onze categorie Nicheparfums!

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
Trends·
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen