Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Biotherm en Perfume's Club verenigd in de zorg voor onze zeeën

WIJ ZIJN SCHOONHEID
Biotherm en Perfume's Club verenigd in de zorg voor onze zeeën
EVENEMENTEN MET HART
Op 22 oktober , ter gelegenheid van de Internationale Dag tegen Klimaatverandering (24 oktober), legden Biotherm en Perfume's Club onze zandkorrel en voerden een dag strandschoonmaak uit .

Het was een evenement georganiseerd door de La Caixa Foundation en de Palma Aquarium Foundation , die verantwoordelijk waren voor het beheer van de vrijwilligers, het wegen van het verzamelde afval en de daaropvolgende recycling. Met de steun van Perfume's Club, Biotherm en Los40 opdrachtgevers .

Biotherm zet zich volledig in voor de bescherming van de oceanen van de aarde via het Water Lovers -platform. Zich bewust van de milieu-impact van klimaatverandering, vooral in termen van veranderingen die het mariene milieu bedreigen, zoals de opwarming van de oceaan en verzuring, heeft het merk gewerkt aan het toepassen van een oceaanvriendelijke benadering bij de ontwikkeling van hun producten.
Schone stranden
Meer dan 100 vrijwilligers verenigden hun wens om een meer beschermde planeet te bereiken in een dag van 2 uur. Het ontmoetingspunt was Playa del Toro (Ses Penyes Rotges) op Mallorca, dat 200 meter lang en 30 meter breed is. Een ogenschijnlijk schoon strand, maar het afval bereikt elke hoek. We organiseerden ons in groepen om alle hoeken te kunnen bereiken, er zijn er die het afval uit het zand moesten opgraven of degenen die tussen de rotsen zochten, maar waar je ook keek, er was altijd iets te verzamelen.
Schone stranden

Wat hebben we verzameld?

Na het gesprek over de redding van gewonde zeedieren, telden we alles wat we hadden ingezameld, in totaal 67 kg afval, waarvan we de aandacht vestigen op:

- 23 kg glas
- 15,2 kg plastic
- 13,5 kg afgekeurd afval
- 15 kg afval en diverse materialen

Wilt u meer weten? Het zal je verrassen!

- 1533 peuken
- 25 pakjes tabak
- 249 plastic zakken
- 136 drankflessen
- 863 fragmenten van plastic en microplastics
- 96 drankblikjes en hun handvatten
- 16 boeien en drijvers
- 36 houten voorwerpen
- 95 snoeppapiertjes en stokjes
- 40 meter lijn

Onder een lange etcetera...

Schone stranden

Toen we de dag hadden afgesloten, gaf Biotherm als blijk van dankbaarheid alle aanwezigen een detail van hun producten, zodat ze ze konden uitproberen en zich onderdeel konden voelen van merken die zich inzetten voor het milieu.

Schone stranden

We willen de planeet blijven helpen met merken die zo toegewijd zijn als Biotherm . Laat uw beslissingen op het gebied van schoonheidsproducten tellen en afnemen door merken die betrokken zijn bij de zorg voor onze planeet.

Lees meer in onze sectie Groene schoonheid .


Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen