Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Cacharel NOA lote

Perfume set voor vrouw

Cacharel
DE ZUIVERHEID VAN WATER EN DE HELDERHEID VAN DE STERREN

NOA van Cacharel is een "Eau de Toilette" voor dames, behorend tot de Floral Woody-familie. Dit is een geweldige zender van vrede en sereniteit, een spirituele gids, die ons op het juiste pad leidt en ons helpt de beste beslissingen te nemen, dat wil zeggen die met het hart.

Deze geur is in 1998 gecreëerd door de parfumeur Olivier Cresp. De lancering betekende een absolute vernieuwing voor het bedrijf, dat zich eerder richtte op intensere aroma's. Noa is een geweldige ambassadeur voor zuivere geuren, zachte en delicate aroma's die ons teder omarmen en ons onderdompelen in een wereld vol welzijn en af en toe een spirituele nuance.

De reukpiramide begint met zeer zachte tonen, zoals pruim, freesia, perzik, pioenroos en witte musk, die een gevoel van nabijheid en vertrouwen creëren. Vervolgens kunnen we een hart waarderen met groen gras vermengd met bloemige noten, dat een ongelooflijk zeepachtig aroma produceert, zoals pas gewassen kleren, een bedwelmend, schoon aroma. De afdronk heeft een subtiele warme toon, met tonen zoals vanille, koffie en wierook.

ABSOLUUT HELDERHEID. NOA is de geur van licht. Het heeft een bedwelmende helderheid die onze zintuigen onmiddellijk boeit.

DE PAREL VAN NOA. De bolvormige fles is gesneden uit transparant glas en binnenin vinden we een kleine drijvende parel. Met dit kleine detail werd Noa de eerste geur met een object erin.

CADEAU IDEE. Dankzij het delicate en zachte aroma heeft deze geur een hoge acceptatie bij het vrouwelijke publiek, dus we staan voor een perfect cadeau-idee, waarmee we het juiste succes zullen hebben.

Olfactorische Groepen
Fris Bloem
EAN
8431240277457
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.