Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen
Cacharel

Cacharel

En 1962 Jean Bousquet creerde zijn modehuis en parfums Cacharel in Nîmes (Frankrijk). CVanaf jong, Bousquet was altijd contacten aan het zoeken in de modewereld vanwege het beroep van zijn vader, die verkoper van naaimachines was. Hij studeerde voor kleermaker en hij werkte 2 jaar als ontwerper voordat hij zijn eigen bedrijf opende. De eerste ontwerpen van Cacharel, jeugdig, vrouwelijk, licht en van brillante kleuren, hadden veel succes, wat er voor zorgde dat in 1963 het tijdschrift ELLE zijn ontwerpen publiceerde op de voorpagina. Dit maakt hem wereldwijd bekend. In 1978 Cacharel vertrouwde in het huis L'Óreal om zijn eerste parfum op de markt te brengen, Anaïs Anaïs parfum die tot nu toe een van de meest bekende is van het merk. Daarna kwamen er nog veel meer.
Cacharel is a well-known product brand of perfumery. The Cacharel brand boasts a wide variety of perfumes, with unmistakable fragrances for Cacharel lovers. Get one now at a very special price! The many product ranges are must-haves in the world of perfumes. Find the fragrance you're looking for in Perfumes Club and buy your Cacharel perfume online at a very special price.
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.