Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

Cantabria Labs HELIOCARE 360º PEDIATRICS zonnebrandstick SPF50+

Zonnebrandmiddelen - Zonnebrand voor je gezicht - Zonbescherming voor het lichaam

Verwachte levering:
Woensdag 3-7-2024
Woensdag 3-7-2024

*Bij benadering voor bestellingen waarvan de bestemming de provinciehoofdstad is. In overige gevallen geldt een vertraging van 1 dag.

HELIOCARE 360º PEDIATRICS zonnebrandstick SPF50+ van HELIOCARE .

Zeer hoge fotoprotectie in stick om de huid te beschermen en te hydrateren. Dankzij het formaat is het eenvoudig aan te brengen. Kinderen kunnen het zelf aanbrengen, omdat het niet nodig is om het met hun handen uit te spreiden. Bespaar tijd en verbeter de beschermingsgewoonten van de kleintjes. Bestand tegen water, zweet en zand. Onzichtbare afwerking.

EAN
8470002076747
Leeftijd
Van 0 maanden tot Meer van 9 jaren
Formaat
Stick
SPF Bescherming
Zeer hoge SPF 50+
ingredients
Astaxantina

Breedspectrumformule (UVB, UVA, zichtbaar en infrarood die beschermt tegen 4 stralingen, met Fernblock+, extract van de Polypodium leucotomos varen, en Astanxanthine, afkomstig van de microalg Haematococcus pluvialis voor een grotere antioxiderende werking, die samen met de herstellende en antioxidanten , neutraliseert en herstelt schade door de zon.

Fotoprotectieve gezichtsstick voor kinderen (getest op mensen ouder dan 2 jaar). Royaal en gelijkmatig aanbrengen vóór blootstelling aan de zon. Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na langdurig baden of overmatig zweten.
alle huidtypes. Extern gebruik. Vermijd direct contact met ogen en slijmvliezen. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon tijdens de meest intense uren. Draag kleding, hoed en zonnebril om uzelf te beschermen. Stel baby's en kleine kinderen niet rechtstreeks bloot aan de zon.

Cantabria Labs - HELIOCARE 360º PEDIATRICS zonnebrandstick SPF50+ - Meningen

Cantabria Labs - HELIOCARE 360º PEDIATRICS zonnebrandstick SPF50+ - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen