Carolina Herrera GOOD GIRL VOORDELSET

Perfume set voor vrouw

NUCA onderschat de kracht van een stiletto

GOOD GIRL van Carolina Herrera is een "Eau de Parfum" voor vrouwen die behoren tot de familie Oriental Floral. We staan voor de beroemdste creatie van Carolina Herrera, die haar classicisme opzij zet om te innoveren met deze rebelse geur vol sensualiteit, ongehoorzaamheid, kattenkwaad en vooral provocatie.

Dit parfum werd in 2016 gelanceerd door parfumeur Louise Turner. Het is geïnspireerd op een nacht in New York, de stad die nooit slaapt. Een sexy vrouw gaat erop uit om de stad te veroveren, elegant en verfijnd laat Manhattan zich overgeven aan haar voeten, perfect gekleed door naaldhakken, met een oneindige hak, belast met het bieden van veiligheid en vertrouwen en haar in een femme fatale veranderen.

De reukpiramide begint met stampen, en nooit eerder. De amandel en koffie zijn de hoofdrolspelers van de output, krachtige, raadselachtige, verslavende, ongebruikelijke tonen die boeien en verwachting creëren naar een hart dat niet teleurstelt. Daarin vinden we magische bloemen, jasmijn sambac kegel, tuberoos en leliewortel, warme en sexy aroma's. Om deze ervaring te beëindigen, kwamen we tot een fusie van tonkaboon en sandelhout, die de oosterse tint creëren, met cacao en vanille, totaal afrodisiacum aroma's.

DE AROMA VAN GEVOELIGHEID. Dit parfum verovert onze zintuigen, het aroma definieert een uitbundige, gedurfde en verleidelijke vrouw, een vrouw die weet te profiteren van haar vrouwelijkheid en uiteraard geniet van extreme vrijheid om het leven naar eigen goeddunken te leven.

SOMS GOED, SOMS SLECHT. Het "Good Girl" meisje voelt zich goed gemeen, ondeugend en gedurfd. Overdag is ze prima, ietwat verlegen en ingetogen. Als de nacht komt, zet ze haar masker af en begint ze zichzelf te zijn, een tovenares die alleen met haar aanwezigheid voor opschudding zorgt en onbewust verleidt.

BESTE ONTWERP. Deze geur is bekroond met "Best Design and Packaging" tijdens de Academy of Perfumery Awards 2017, dankzij zijn prachtige fles: een marineblauwe stiletto, met een eindeloze gouden naaldhak. We kunnen alleen elegantie en verleiding waarnemen.

EAN
8411061955819
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen