Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

Collistar MASCARA volume unico

Mascara

Verwachte levering:
Woensdag 3-7-2024
Woensdag 3-7-2024

*Bij benadering voor bestellingen waarvan de bestemming de provinciehoofdstad is. In overige gevallen geldt een vertraging van 1 dag.

UNIEK VOLUMEMASKER van COLLISTAR.

Wil je de make-up van je wimpers aanpassen? Dat kan nu met deze innovatieve mascara die speciaal is ontwikkeld voor "gepersonaliseerde" make-up die alle soorten wimpers verfraait en zorgt voor maximaal volume, lengte en kromming.

EEN ABSOLUUT UNIEK WIMPERMASKER met een onmiddellijk volumineus, verdikkend en vormgevend effect dat de architectuur van de wimpers herstructureert en de look intenser maakt.

• UNIEK vanwege zijn "gepersonaliseerde" vormgevende textuur die wordt verkregen dankzij een speciale combinatie van wassen met verschillende smeltpunten, waardoor het effect kan worden gemoduleerd door verschillende herhaalde toepassingen, totdat de gewenste kromming en het gewenste volume zijn verkregen.

• UNIEK vanwege zijn ultravolume en verdikkende formule, het resultaat van een speciaal complex van peptiden en panthenol dat de wimpers van binnenuit herstructureert, waardoor ze geleidelijk dikker en consistenter worden.

• UNIEK vanwege zijn hoogtechnologische “dubbele applicator”, die onmiddellijk het volume van de wimpers verhoogt en een perfecte verdeling van de mascara over de hele lengte garandeert.

• UNIEK door de helderheid van de kleur en de kwaliteit van de mascara, die de hele dag onveranderd blijft in alle weers- en omgevingsomstandigheden. Klinisch bewezen werkzaamheid °

• Onmiddellijk volume-effect: + 200%

• Geleidelijke wimperverdikking: + 41% in slechts 2 weken. Oftalmologisch getest - Geschikt voor gevoelige ogen en voor mensen die contactlenzen dragen. ° Intens zwart. Klinisch bewezen werkzaamheid. Klinisch-instrumenteel onderzoek vs. placebo uitgevoerd bij 20 vrouwen. Gemiddelde waarde na 30 minuten. Het VOLUME UNICO® MASK is ook verkrijgbaar in een WATERPROOF versie. + CADEAU ZWART KAJAL POTLOOD in speciaal formaat.

Vertaald door Google
EAN
8015150158572
ingredients
aqua, paraffin, copernicia cerifera cera, acrylates/ethylhexyl acrylate copolymer, alcohol denat., palmitic acid, polybutene, stearic acid, pvp, vp/eicosene copolymer, acrylates copolymer, triethanolamine, glycerin, hydrated silica, talc, phenoxyethanol, panthenol, propylene glycol, hydroxyethylcellulose, laureth-21, ethylhexylglycerin, biotinoyl tripeptide-1 (+/-) ci 77499.

Collistar - MASCARA volume unico - Meningen

Collistar - MASCARA volume unico - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen