Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Elizabeth Arden FLAWLESS FINISH sponge on cream makeup

Face moisturizer - Antioxidant treatment cream

Elizabeth Arden
FLAWLESS FINISH spons op crèmemake-up van Elizabeth Arden . Elizabeth Arden presenteert de nieuwe en verbeterde versie van haar beroemde Flawless finish-make-up. Een prachtig compact poeder met een romige textuur die moeiteloos over de huid glijdt, waardoor je een middelhoge dekking krijgt.

De formule en ingrediënten zijn ontworpen om het uiterlijk van de huid te verbeteren, met gemicroniseerd diamantpoeder vervaagt deze basis imperfecties, vermindert het expressielijnen, poriën, littekens en onzuiverheden. Je krijgt een zachtere huid, een gelijkmatige toon en een veel helderder en stralender uiterlijk. Naast de verbeterde formule is het productontwerp ook aangepast om de eerste ontwerpen van het merk te onthouden.

Bevat een spiegel en een zachte spons om het product overal aan te brengen.
Huidtype
Alle Huidtypes
EAN
0085805149987 / 0085805149994 / 0085805150006 /...

Elizabeth Arden - FLAWLESS FINISH sponge on cream makeup - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.