Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Escada FLOR DEL SOL limited edition

Eau de Toilette spray voor vrouw

Escada
DE AROMA VAN EEN ONVERGETELIJKE ZOMER

FLOR DEL SOL van Escada is een Limited Edition, een vrouwelijke Eau de Toilette die tot de geurfamilie Floral Fruity behoort. Gelanceerd in 2020 als een Limited Edition die zomer en feestdagen viert, zoals de traditie van het merk jaar na jaar is geweest.

Deze nieuwe geur viert goede tijden, vrijheid, vriendschap en familie. Een leuke, vrouwelijke en zeer zomerse compositie die dit jaar is geïnspireerd op het kleurrijke en levendige Mexico. Met een sappige en warme compositie begint en bedwelmt het met een zoete eindnoot van de beroemde Tequila Sunrise-cocktail die de zintuigen wakker maakt en verfrist. Het hart is een authentieke explosie van kleur met de geur van de dahliabloem, levendige kleuren zoals in een Mexicaans veld. De achtergrond is vrouwelijk en verleidelijk dankzij het warme sandelhout, volhardend en met persoonlijkheid als een Latijnse look.

VAKANTIE IN MEXICO. Sluit je ogen, adem en dompel jezelf onder in de ongelooflijke herinneringen aan een exotische vakantie vol plezier in Mexico. Deze Limited Edition bevat elementen van Mexicaans plezier en zijn vibraties, die tot uiting komen in opvallende ontwerpen en kleuren.

ZOMER EDITIES. Escada heeft een lange geschiedenis in het creëren van edities die elk warm seizoen verrassen en steeds meer volgers en verzamelaars krijgen. De FLOR DEL SOL-fles blijft zoals die van zijn voorgangers, dit keer in een gradiëntrode kleur die doet denken aan verleidelijke vrouwelijkheid en met een kleurrijke vouw met Mexicaanse ontwerpen van dahlia's, bloemen, cactussen en maraca's.

CADEAU IDEE. Vanwege de hoge acceptatie en de goede energie die het doorgeeft, is het een perfect cadeau-idee. Als we aan deze kenmerken de volledig betaalbare prijs toevoegen, staan we voor een perfecte driehoek.
Olfactorische Groepen
Bloem Fruitig
Datum van de Presentatie
2020
EAN
3614229478693 / 3614229371789 / 3614229476514

Escada - FLOR DEL SOL limited edition - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.