Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Faebey CLEAN & GO gel higienizante de manos

Ontsmettingsgel

CLEAN & GO ontsmettingsgel van FAEBEY , is een hydroalcoholische gel voor handreiniging.

De formule bevat 70% alcohol, perfect voor het reinigen en desinfecteren van handen en huid zonder water. Een effectief alternatief om een goede handhygiëne te behouden en de verspreiding van virussen en contact met bacteriën te voorkomen.

Het heeft een aangename geltextuur en is verrijkt met hyaluronzuur en aloë vera die de huid zacht en gehydrateerd houden en zo de droogheid van producten met een hoog alcoholpercentage vermijden.

Geschikt voor alle soorten gezonde huid.
Huidtype
Alle Huidtypes
Texturen
Gel
COVID-19
COVID-19
EAN
8437015018140
De componenten zijn onder meer:

- Alcohol 70%

- Hyaluronzuur

- Aloë vera
Vertaald door Google
Deze ontsmettingsgel wordt aanbevolen als alternatief voor het wassen van de handen om ze schoon te houden en de verspreiding van virussen en de aanwezigheid van bacteriën te voorkomen wanneer zeep en water niet beschikbaar zijn. Het kan worden gebruikt wanneer nodig op een gezonde huid. Een voldoende hoeveelheid voor beide handen moet in de handpalm worden gegoten. Wrijf beide handpalmen goed in, maak vingers schoon, inclusief duimen en zelfs nagels. Door het hoge alcoholpercentage verdampt de gel snel, waardoor het gebruik van water niet nodig is.
Vertaald door Google

Faebey - CLEAN & GO gel higienizante de manos - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.