Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Hermès TERRE D´HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER

Eau de Parfum spray voor man

NOG EEN AARDE OP DE HORIZON

TERRE D'HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER van Hermès is een "Eau de Parfum" behorend tot de Woody Aromatic olfactorische familie. Een mannelijke geur met een nieuwe kracht, een nieuwe versie van de bekende Terre d'Hermès.

In deze geur, geboren in 2018, wilde parfumeur Christine Nagel een nieuwe verbinding tussen mens en aarde presenteren. De kracht die Terre d'Hermès kenmerkt, is een veel meer geworteld, intenser, veel bewuster concept geworden.

Om deze potentie te bepalen, is gekozen voor vetiver, die het hele aromatische pad overheerst. Onder de geurnoten vinden we citrus, Sichuan-peper, bergamot en natuurlijk vetiver.

DE FLES. Behoudend de esthetiek van alle Terre d'Hermès-versies, vinden we een mannelijke en rechthoekige fles waarin de H-vormige glazen basis opvalt, in dit geval is de stop donkerbruin in plaats van zwart.

NIEUW LAND OM TE ONTDEKKEN. Hermès presenteert elke geur binnen deze lijn als een nieuw veroverd gebied. Dit nieuwe land aan de horizon zal worden veroverd door de meest gewaagde man, vertegenwoordigd door intensiteit en vetiver.

FORMALITEIT. Deze versie van Terre onderscheidt zich van zijn voorgangers (Parfum en Classic Terre) met veel meer formele akkoorden, waardoor het geschikt is voor een formele werk-, zakelijke of datingomgeving.
Olfactorische Groepen
Bos Aromatisch
Datum van de Presentatie
2018
Ontwerpster
Christine Nagel
EAN
3346131430741 / 3346131430734 / 3346131431625

Hermès - TERRE D´HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER - Meningen

5
About 5
1 Meningen
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
11-01-2020
The beauty of Hermes
Lovely taste on your skine
Has this comment been useful for you? (0)
Mees
Verified purchase
Geslacht:
Man
Age:
Meer dan 50 jaar
Has been using this product for:
More than 5 years
Mees recommends this product
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.