We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

Hugo Boss BOSS BOTTLED PARFUM

Eau de Parfum spray voor man

Verwachte levering: Vrijdag 1-4-2023
*Aproximado para pedidos realizados antes de las 12:00h de un día laborable y el destino es capital de provincia. En otros casos habrá un retraso de 1 día

BOSS BOTTLED PARFUM eau de parfum spray van Hugo Boss .

Je eigen BOSS zijn is leven alsof je dat bent. Het is een man zijn die op zijn instinct vertrouwt. Dat wacht niet tot dingen vanzelf gebeuren, maar laat ze gebeuren. Een man die de controle over zijn leven neemt omdat hij weet dat alleen degenen die handelen het recht hebben op succes. Wiens kracht en uitmuntendheid het resultaat zijn van een oefening in zelfkennis. Opvallende verfijning en inspirerende warmte.

BOSS Bottled Parfum weerspiegelt een krachtige houding door een intense houtachtige en ambergeur met een nobel hart van liswortelbeton en vijgenwortelakkoord.

BOSS Bottled Parfum, gecreëerd door parfumeurs Annick Ménardo en Suzy Le Helley, tilt de iconische BOSS Bottled-geurfamilie naar een hoger niveau met de hoogste concentratie ooit gemaakt. Een rijk, gestructureerd mannenparfum bestaande uit een houtachtige groene geur die opent met tonen van pittige mandarijn en kruidige wierookolie. De kracht en intensiteit komen voort uit een concreet hart van liswortel en een vijgenwortelakkoord, dat tegelijkertijd een weerspiegeling is van zijn krachtige charisma. Houtachtige basisnoten van cederhoutessentie en plantaardig leerakkoord voegen de kenmerkende warmte, intensiteit en blijvende kracht van het merk toe. De direct herkenbare BOSS Bottled-flacon is gelakt in een rokerige zwarte tint en bekroond met een geborstelde zwarte stop voor deze gewaagde nieuwe versie. De fles en de matzwarte buitenverpakking zijn voorzien van de kenmerkende ijsgouden afwerking van het merk in het beeld van deze krachtige en gedurfde geur voor mannen die leven als een BOSS.

Vertaald door Google
Meestal samen gekocht

Hugo Boss - BOSS BOTTLED PARFUM - Meningen

Hugo Boss - BOSS BOTTLED PARFUM - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen