Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Jean Paul Gaultier LA BELLE LE PARFUM

Eau de Parfum spray voor vrouw

LA BELLE LE PARFUM is de nieuwe vrouwelijke geur van Jean Paul Gaultier. Een Eau de Parfum Intense Oriëntaalse Gourmand die de zintuigen voortreffelijk prikkelt. Geef toe aan verleiding!

In de tuin van Gaultier, waar alle zonden zijn toegestaan, intensiveert de originele nieuwe vrouw La Belle Le Parfum haar verleidingskracht met een verslavende sensualiteit: een groen peer-akkoord verrijkt met sensuele jasmijn, tonkaboon en verslavende vanille.

Haar vrouwelijkheid, de verboden vrucht met donkerrode rondingen die de intensiteit benadrukken, is versierd met een ketting van gouden rozen.

Olfactorische Groepen
Oriental Gourmanf
Datum van de Presentatie
2019
Ontwerpers
Sonia Constant & Quentin Bisch
EAN
8435415049405 / 8435415049436

Olfactorische familie: Oriental Gourmand

Topnoten: peer

Hartnoten: vanille

Basisnoten: Tonkaboon

GEBRUIK TIPS

Vanwege zijn geurnoten is het ontworpen voor dagelijks gebruik tijdens elk seizoen van het jaar.

Het heeft een goede duurzaamheid en een gematigd spoor.

ALGEMENE AANBEVELINGEN

Om de geur langer te verlengen, brengt u uw geur aan op de binnenkant van de polsen en achter de oorlel. Deze pulszones hebben een hogere temperatuur dan de rest van het lichaam, waardoor de geur langzamer verdampt.

Als u parfum rechtstreeks op kleding aanbrengt, kan dit vlekken, beschadigingen en veranderingen in de stof veroorzaken.

Om het geurspoor te verlengen raden we aan om de producten uit het assortiment te gebruiken, zoals douchegels, bodylotions of deodorants.

BEHOUD

Bescherm uw geur tegen direct zonlicht en hitte, anders kan de samenstelling van de geur veranderen en kan het een trieste herinnering aan uw favoriete aroma worden.

Jean Paul Gaultier - LA BELLE LE PARFUM - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen