Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Kenzo KENZO HOMME INTENSE

Eau de Toilette Intens verdamper voor man

Kenzo

Ontdek KENZO HOMME Eau de Toilette Intense , een nieuwe geur geïnspireerd op de intensiteit van bamboe en de sereniteit van de zeebries.

Parfumeur Quentin Bisch zit achter KENZO HOMME Eau de Toilette Intense marine wood. De frisheid van de mariene akkoorden en de topnoten van roze peper maken plaats voor een verslavend akkoord dat vijgenhout en sandelhout vermengt en doet denken aan de zoute aanraking van een door de zon verwarmde huid.

KENZO HOMME Eau de Toilette Intense: een houtachtige en mariene adem met de frisheid van natuurlijke alcohol.

De verticaliteit van je nieuwe fles weerspiegelt de kracht en flexibiliteit van bamboe. De afgeschuinde dop doet denken aan de snit van een katana, een zwaard dat door samoerai wordt gebruikt.

Toegewijd om bij te dragen aan een mooiere wereld, heeft KENZO PARFUMS de stop opnieuw ontworpen om 34% op plastic te besparen en heeft 10% gerecycled glas in zijn flessen verwerkt om een groter volume aan parfum te bieden.

Ga weg met KENZO HOMME Eau de Toilette Intense en maak opnieuw verbinding met de natuur

#ReconnectWithNature

Olfactorische Groepen
Bos Water
EAN
3274872421530 / 3274872421547 / 3274872421554

Topnoten: Marine Accord, Roze Peper
Hartnoten: vijgenhout, vetiver
Basisnoten: Sandelhout, Patchouli-extract

INGREDINTEN: ALCOHOL • AQUA (WATER) • PARFUM (GEUR) • BENZYLSALICYLAAT • EUGENOL • LIMONEEN • LINALOOL

ALGEMENE AANBEVELINGEN

Om de geur langer te behouden, breng je je geur aan aan de binnenkant van de polsen en achter de oorlel. Deze pulszones hebben een hogere temperatuur dan de rest van het lichaam en hierdoor zal de geur langzamer verdampen.

Het rechtstreeks aanbrengen van parfum op kleding kan vlekken, beschadiging en verandering van de stof veroorzaken.

Om het geurspoor te verlengen, raden we aan om de producten uit het assortiment te gebruiken, zoals douchegels, bodylotions of deodorants.

BEHOUD

Bescherm uw geur tegen direct zonlicht en hitte, anders kan de samenstelling van de geur veranderen en een trieste herinnering aan uw favoriete aroma worden.

Kenzo - KENZO HOMME INTENSE - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.