Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Marc Jacobs DAISY EAU SO FRESH VOORDELSET

Perfume set voor vrouw

Marc Jacobs
VUL JE DAGEN MET BLOEMEN!

Daisy Eau So Fresh van Marc Jacobs, is een "Eau de Toilette" voor vrouwen met bloemige en fruitige tonen. Het is een veel frissere herinterpretatie van de klassieke Daisy, met lichtere akkoorden, waarbij wilde bloemige tonen en intense fruitige tonen worden vermeden.

Deze geur is gemaakt in 2011, met de bedoeling om het een zeer zomerse en lichte toets te geven, maar met behoud van zijn zachte essentie. Dit parfum beschrijft een zeer pizpireta-vrouw, gepassioneerd door de juwelen die de natuur ons biedt, maar tegelijkertijd ook een liefhebber van de stad. We worden geconfronteerd met een zeer aanmatigende, perfectionistische vrouw met een nonchalant maar zeer zorgvuldig beeld, vol licht en vitaliteit en zender van totaal aanstekelijk geluk en vreugde.

In de reukakkoorden kunnen we aanvankelijk groene en fruitige tonen herkennen, het zijn nuances vol leven en met veel energie. Dan verschijnt de meest romantische en flirterige kant, de bloemige tonen, onder de meest prominente vinden we jasmijn en appelbloesem, om een laatste stap te geven aan muskus, Virginia ceder en pruim, misschien wel de meest intense tonen, maar die, gecombineerd met de vorige, behouden de zachte lijn die het parfum draagt.

ABSOLUTE POSITIVITEIT. Deze delicate geur voert ons naar een wereld vol zon en positieve gevoelens. Maak onze zintuigen wakker om over te stromen van opwinding en plezier.

PERSOONLIJK GENOT. We worden geconfronteerd met een essence met een zeer aangenaam aroma, maar meer gericht op persoonlijk genot of een middag met vrienden, omdat het verleidelijke of overwinnende tonen niet versterkt.

MAGISCHE MADELIEFJES. De fles volgt dezelfde lijn als de klassieke editie, maar deze keer krijgt de vloeistof een lichtroze tint en is de gouden dop bedekt met 6 opvallende en zachte madeliefjes, wit, roze en geel. Een visueel juweeltje.
Olfactorische Groepen
Bloem Fruitig
EAN
3616301780434
Olfactorische familie: Bloemig Fruitig.

Topnoten: grapefruit, groene tonen, framboos en peer.

Hartnoten: jasmijn, roos, violet, lychee en appelbloesem.

Basisnoten: muskus, ceder uit Virginia en pruim.
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.