Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Martiderm PLATINUM PHOTO-AGE ampoules

Antioxidant treatment cream

Martiderm
PLATINUM PHOTO-AGE ampullen van Martiderm. Antiverouderingsampullen geschikt voor alle huidtypes, die de tekenen van fotoveroudering helpen voorkomen, de huid herstellen na blootstelling aan de zon, deze hydrateren en een intense glans aan het gezicht geven. Het heeft ook een anti-vervuiling en verstevigend effect. Het bevat vitamine C, een antioxidant die beschermt tegen vrije radicalen, de aanmaak van collageen bevordert en een depigmenterende werking heeft, en proteoglycanen zijn een hydraterend en verstevigend plantaardig molecuul dat de structuur en epidermale elasticiteit verbetert. De textuur is fris en trekt snel in. Om aan te brengen, schud de ampul voorzichtig, giet de helft van de inhoud op de handen en breng aan.
Leeftijd
Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Texturen
Vloeistof
Formaat
Monodose
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische / Dermocosmetica
EAN
8437000435372 / 8437000435440

Martiderm - PLATINUM PHOTO-AGE ampoules - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.