We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Nanolash EYELASH serum

Eyelashes / eyebrows products

EYELASH-serum van NANOLASH. Dit serum is een goede keuze voor diegenen die lange, dikke wimpers willen met ongelooflijke volheid. Nanolash helpt je natuurlijke schoonheid te versterken. Geen nep-extensies of salonprocedures!

Nanolash wimperserum is samengesteld uit de beste groeistimulerende en verzorgende stoffen die de wimpers met de dag dikker, langer en voller maken. De effecten zijn erg snel, want je merkt het verschil al na 2-3 weken: de wimpers zijn donkerder, glanzender en sterker en veranderen geleidelijk in natuurlijk mooie en uitwaaierende wimpers. Gebruik het gewoon regelmatig op de wimperlijn, volgens de aanwijzingen op de bijsluiter.

Dit professionele product verbetert de kern van de wimpers: het herstelt, versterkt en stimuleert de follikels. Nanolash verzorgt ook de tere haartjes door ze in een beschermende laag te wikkelen, en de ooghuid, waardoor deze gevoed en gehydrateerd blijft.
Het is het beste wimperserum volgens consumenten en aanbevolen door experts. Nanolash is een natuurlijk, effectief en gebruiksvriendelijk product dat al voor duizenden vrouwen onmisbaar is geworden. Doe mee, zet een stap richting waanzinnig mooie wimpers en bekijk het Nanolash effect.

Vertaald door Google
EAN
5905669547000
ingredients
Aqua, Ethyl Tafluprostamide, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Triethanolamine
Nanolash wordt geleverd met een fijne borstel die het vloeibare serum gemakkelijk langs de wimperlijn verspreidt, vergelijkbaar met het gebruik van een eyeliner. Vergeet niet om eventuele make-upresten te verwijderen, het gezicht te reinigen en het gebied rond de ogen te drogen, zodat de voedingsstoffen in het serum volledig door de follikels kunnen worden opgenomen om ze effectief te versterken. Het serum moet elke dag voor het slapengaan worden aangebracht.
Vertaald door Google

Nanolash - EYELASH serum - Meningen

Nanolash - EYELASH serum - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen