Nina Ricci NINA ROUGE

Eau de Toilette spray voor vrouw

ZO ONweerstaanbaar als een verboden fruit

NINA ROUGE van Nina Ricci is een Eau de Toilette uit de geurfamilie Floral Gourmand voor vrouwen. Het werd in 2019 gelanceerd door parfumeur Olivier Cresp en vergroot zo de familie van Les Belles de Nina met een gekarameliseerde versie.

Als de originele Nina een sprookjesgeur was, een waar droomlied en een romantische geur die jarenlang aanhoudt, vindt het zichzelf deze keer op de meest ondeugende en gewaagde manier opnieuw uit. De appel die de originele geur inspireerde, is nu getransformeerd in een heldere, rode en "radicaal smakelijke" karamelappel zoals de maker aangeeft. De samenstelling begint met tonen van sappige frambozen in combinatie met het zuur van de citroen dat de aanvankelijke frisheid verbetert. Het hart heeft licht kruidige tonen met gemberbloesem en fluweelzachte, bijna romige en zachte gardenia's. De basis geeft hem kracht, met extreem vrouwelijke bourbon vanille en knapperige karamel.

DE APPEL. Dit keer is de verboden vrucht gelakt in een helder en onweerstaanbaar rood dat karamel imiteert. Het gebeten gedeelte is vlekkeloos wit, wat wijst op het delicate en vrouwelijke interieur. De hals is versierd met een wit en rood lint dat doet denken aan suikerriet.

HET MODEL. Estella Boersma, een Nederlands model, herhaalt zich op een meer vrolijke, levendige en lieve manier als een beeld van Nina.

LES BELLES DE NINA. Alle facetten van vrouwelijkheid komen terug in haar Bellas-collectie, die al bestaat uit: Nina, Bella, Luna en Nina Rouge. (This text has been translated automatically.)
Olfactorische Groepen
Bloem Fruitig Gourmanf
Datum van de Presentatie
2019
Ontwerper
Olivier Cresp
EAN
3137370349426 / 3137370349433 / 3137370350446

Nina Ricci - NINA ROUGE - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen