Nuxe NUXURIANCE ULTRA crème corps voluptueuse anti-âge

Body firming

NUXURIANCE ULTRA crème corps voluptueuse de Nuxe . Een anti-aging bodycrème met een voedende, verstevigende en verdichtende werking.

Regenereert en verstevigt de rijpere huid dankzij haar wereldwijde werking op de 5 belangrijkste tekenen van veroudering: voedt, verzacht, versterkt de elasticiteit en verstevigt. Het heeft 4 patenten in Frankrijk dankzij de formulering met actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het geheim zit in de dubbelbloemige cellen van saffraan en bougainville, rogge-extract en sheaboter, met deze samenstelling is deze crème voor 91,7% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De textuur is wulps en smeltend, laat geen film achter en integreert onmiddellijk met de huid voor een fluweelzachte finish die het mogelijk maakt zich onmiddellijk na het aanbrengen aan te kleden. Delicaat gearomatiseerd met een verfijnd parfum van witte bloemen en sandelhout als symbool van vrouwelijkheid en elegantie. Het resultaat is een geregenereerde huid, stevig en met een natuurlijke helderheid.

Geschikt voor alle huidtypes.
Texturen
Crème
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische / Dermocosmetica
EAN
3264680013348

Nuxe - NUXURIANCE ULTRA crème corps voluptueuse anti-âge - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen