Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Sesderma LACTYFERRIN sanitizer gel

Ontsmettingsgel

Sesderma

LACTYFERRIN Sanitizer van Sesderma. Handreinigingsgel voor een maximale reiniging zonder water.

Het schoonhouden van de handen garandeert de bescherming van ons organisme. Elk moment is ideaal voor het gebruik van deze gel, die geschikt is voor alle huidtypen, omdat hij zo vaak als nodig is gedurende de dag kan worden aangebracht.

Dankzij de samenstelling met Lactoferrine Liposomen, Lactoperoxidase en Chlorhexidine heeft het een drievoudige werking: het reinigt in de diepte, hydrateert en verzorgt de huid van de handen. Het bevat 96° Ethanol, perfect voor het elimineren van alle soorten ziekteverwekkers. Het helpt de verspreiding te voorkomen door een snelle handhygiëne, waar u ook bent.

Geschikt voor alle soorten gezonde huid en voor het hele gezin.

Huidtype
Alle Huidtypes
Texturen
Gel
Zonder Spoelen
Ja
Formaat
Doser
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische / Dermocosmetica
COVID-19
COVID-19
EAN
8429979462299 / 8429979462978 / 8429979463012
  • Maximaliseert het reinigen van de handen.
  • Drievoudige actie: Reiniging, hydratatie en verzorging.
  • Lactoferrine Liposomen, Lactoperoxidase, Chloorhexidine.
  • Ethanol 96°.

Breng een voldoende hoeveelheid aan en wrijf met beide handen diep in de handpalmen, nagels en arm tot aan de elleboog. Laat drogen. Het vereist geen spoelen of water.

Vertaald door Google

Het wordt aanbevolen om zo vaak als nodig aan te brengen, vooral na contact met gewone oppervlakken en gebieden en voordat men de handen in het gezicht, de neus, de mond en de ogen brengt. Het kan alleen of na reiniging met water en zeep worden aangebracht. Het hoeft niet te worden gespoeld of water, het droogt in de lucht dankzij het alcoholgehalte.

Sesderma - LACTYFERRIN sanitizer gel - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.