Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Valentino VOCE VIVA

Eau de Parfum spray voor vrouw

MIJN STEM, MIJN KRACHT

Het nieuwe Voce Viva- parfum voor vrouwen van Valentino legt een parallel tussen het geluid van haar stem en het aroma van haar geur. Voce Viva is als een stem persoonlijk, intiem en laat sporen na. De harmonie van een stralend bloemenboeket, verslavend en krachtig, dankzij het onverwachte akkoord van kristalmos. Vier de stem van alle vrouwen.

VOCE VIVA Eau de parfum is een ode aan Valentino's veelzijdige vrouwelijkheid, ontdek de 3 kernnoten:

  • EEN NOTITIE VAN KLEUR: Een kleurrijke en sprankelende opening van Italiaanse bergamot, verzacht door een zoete en sappige mandarijn. De pop van kleur roept het enthousiasme op van de Valentino-vrouw.
  • EEN COUTURE OPMERKING: een weelderig boeket van absolute oranjebloesem en stralende gouden gardenia. Dit boeket verlicht de gratie en zonne-aura van de Valentino-vrouw.
  • EEN COOLE OPMERKING: een modern en onverwacht kristalmos dat totaal verslavend is door omhullende vanille en romig sandelhout toe te voegen. Deze onverwachte tegenstrijdigheid van facetten spreekt tot de viering van zichzelf en de assertiviteit van de Valentino-vrouw.

DE FLES. Het brengt de waarden van Maison Valentino en VOCE VIVA vrouwelijkheid over. Een elegant vierkant met zijdelingse spleten die de V van het naaihuis projecteren en de sensualiteit van het vrouwelijke silhouet oproepen in een gouden sap als Romeinse zonsondergangen. De iconische rockstud gaat door de dop, en zit aan de voorkant van de hals van de vaporizer. Als symbool van een moderne en avant-garde persoonlijkheid. Een rosso- pet, een opwindende hybride tussen roze en rood die de legendarische kleur van het merk vernieuwt.

"Ik denk dat de echte kracht van vandaag het delen van emoties is"
Pierpaolo Piccioli, creatief directeur van Maison Valentino.

Valentino - VOCE VIVA - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen