Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Versace EROS

Eau de Parfum spray voor man

EROS Eau de Parfum door Versace, mythologie, passie en sensualiteit.

Liefde, passie, schoonheid en verlangen: dit zijn de sleutelbegrippen van de nieuwe Versace herengeur. De perfectie van het mannelijk lichaam versmolten met de toespeling op de Griekse mythologie en de klassieke sculpturen die de wereld van Versace vanaf het begin hebben gekenmerkt: Eros, god van de liefde, in staat om mensen verliefd te laten worden op zijn pijl en boog.

Versace Eros is een geur voor de sterke, gepassioneerde en zelfbewuste man.

GEUR OPMERKINGEN

Een unieke en sensuele aureool op de huid, troostend en viriel, dit zijn de tonen van de hymne van de liefde aangekondigd door Eros, de zegevierende en gloednieuwe verleider. Een geur die sublieme mannelijkheid interpreteert door een stralende aura met een intense en levendige frisheid, verkregen uit de combinatie van muntblaadjes, Italiaanse citroenschil en groene appel; een gepassioneerde sensualiteit gebaseerd op de omhullende oriëntaalse tonen van tonkabonen, amber, geraniumbloemen en vanille; houtachtige tonen van overvloedige viriliteit zoals Atlas en Virginia ceder, vetiver en eikenmos voegen kracht en intensiteit toe.

DE FLES

Het blauw van de Middellandse Zee. Een elegante fles blauw glas in rechte lijnen, versierd met een Griekse rand erop en met een Medusa-kop in reliëf, het officiële symbool van de firma.

Olfactorische Groepen
Fougere Aromatisch
Datum van de Presentatie
2012
Ontwerpers
Aurelien Guichard
EAN
8011003861903 / 8011003861224

Olfactorische familie: Aromatische Fougére

Topnoten: muntblaadjes, Italiaanse citroenschil en groene appel.

Hartnoten: tonkaboon, amber, geraniumbloemen en vanille.

Basisnoten: Atlas en Virginia ceder, vetiver en eikenmos.

GEBRUIK TIPS

Eros de Versace is een geur met aromatische fougère-tonen. Vanwege zijn olfactorische eigenschappen, met een zeker aquatisch tintje, is het een geschikte keuze voor elk moment van de dag en kan het ons het hele jaar door vergezellen.

De geur op de huid is langdurig en de grip blijft de hele dag intact.

ALGEMENE AANBEVELINGEN

Om de geur te verlengen, brengt u uw geur aan de binnenkant van de polsen en achter de oorlel. Deze pulszones hebben een hogere temperatuur dan de rest van het lichaam, waardoor de geur langzamer verdampt.

Als u parfum rechtstreeks op kleding aanbrengt, kan dit vlekken, beschadigingen en veranderingen in de stof veroorzaken.

Om het geurspoor te verlengen raden we aan om de producten uit het assortiment te gebruiken, zoals douchegels, bodylotions of deodorants.

BEHOUD

Bescherm uw geur tegen direct zonlicht en hitte, anders kan de samenstelling van de geur veranderen en een trieste herinnering aan uw favoriete aroma worden.

Versace - EROS - Meningen

4
About 5
1 Meningen
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
13-11-2020
Great Alternative of Sauvage Dior
I always buy Sauvage Dior and for now I was searching for an alternative perfum. This one is a good one! If you like Sauvage you also like Versace EROS. It last long and people give me compliments.
Has this comment been useful for you? (0)
Maikel
Verified purchase
Geslacht:
Man
Age:
Tussen de 36 en 50 jaar
Has been using this product for:
Not specified
Maikel recommends this product
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.