Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Vichy Laboratoires LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST crème jour

Anti aging cream & anti wrinkle treatment

Vichy Laboratoires
LIFTACTIV COLLAGEEN SPECIALIST crème jour de Vichy Laboratoires. Met het verstrijken van de jaren treden er ingrijpende veranderingen op in de rijpe huid als gevolg van atrofie van de epidermis, dermis en hypodermis. Dit veroorzaakt zichtbare veranderingen in de huid: groter aantal en diepte van rimpels, ongemak, verlies van stevigheid en elasticiteit, veranderingen in pigmentatie, verandering van vasculariteit ... enz.

Liftactiv Collagen Specialist is een dagelijkse behandeling die de tekenen van veroudering door het verlies van collageen in de huid corrigeert. De combinatie van antiverouderingspeptiden I en II en vitamine C * resulteert in een zeer effectieve formule.

Vitamine C met antioxiderende en anti-puistjeswerking, vermindert pigmentvlekken en donkere vlekken op de huid, wat onmiddellijk een toniciteit van 52% geeft, rimpels opvult en de teint egaliseert en egaliseert. Onmiddellijke en langdurige effectiviteit. Terwijl peptiden de synthese van het natuurlijke collageen van de huid stimuleren. Bovendien bevat het vulkanisch Vichy-water van vulkanische oorsprong, met verzachtende en hydraterende eigenschappen om de huidbarrière te versterken.

Ten slotte is de formule hypoallergeen, waardoor het risico op allergieën wordt verminderd.

Klinisch geteste werkzaamheid onder dermatologisch toezicht, geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
Usually bought together

Vichy Laboratoires - LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST crème jour - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.