Viktor & Rolf FLOWERBOMB SET

Perfume set voor vrouw

EEN HEERLIJKE SUIKERPOMP

Flowerbomb van Viktor & Rolf is een "Eau de Parfum" voor vrouwen die tot de Floral Oriental-familie behoren. Het is de eerste creatie in de parfumwereld van de twee Nederlandse ontwerpers, waarmee ze direct na de lancering een wereldrevolutie en een verkoopsucces wisten te creëren.

Deze geur werd in 2005 gelanceerd door parfumeurs Olivier Polge, Carlos Benaim, Domitille Bertier en Dominique Ropion. Het is een zeer zoet aroma dat tot doel heeft het negatieve in een positief te veranderen, het zwart in wit en het subtiele in extravagant. Een samensmelting van contrasten in een magische en fantasiewereld, waarin bloemen en etherische schoonheid heersen.

De reukpiramide begint met een sterke cocktail van tegengestelde elementen, de citrus bergamot-toets, een bittere thee en de reukintensiteit van osmanthus, waardoor een ongebruikelijke en zeer exclusieve zoetheid ontstaat. Vervolgens breekt een volledig bloemig hart door, met in de hoofdrol een immens boeket van jasmijn, Afrikaanse oranjebloesem, fresia, roos en orchidee, een moderne en zeer vrouwelijke combinatie. Ten slotte is het de achtergrond die een duidelijke oosterse toon aanneemt, dankzij de sterke aanwezigheid van musk en patchouli, die het naar een extreem punt van sensualiteit en verleiding brengt.

ZOETE VROUWEN. Dankzij de zoete en eetbare tonen verblindt deze geur de zoetekauw van vrouwen, alsof het een goed dessert is. Een bom van extreme zoetheid, vol romigheid.

ROMANTISCHE MOMENTEN. Door het hoge verleidingsvermogen en de acceptatie door het mannelijke publiek is deze geur ideaal voor romantische momenten of eindeloze nachten.

GLAMOERE PROVOCATIE. De fles vertegenwoordigt een handgranaat, in glas gesneden, velen noemden het een symbool van provocatie, maar de zoete roze kleur bevlekt het met een halo vol glamour.

Olfactorische Groepen
Oriental Bloem
EAN
3614273192279
Meningen van klanten
5
About 5
1 Meningen
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
28-12-2019
Prima verlopen
Product zoals besteld. Alleen hoer ik de volgende keer geen 10 samples chilly meer :-)
Has this comment been useful for you? (0)
Ronald
Verified purchase
Geslacht:
Man
Age:
Tussen de 36 en 50 jaar
Has been using this product for:
Not specified
Ronald recommends this product
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen