Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Waarom hebben we een gebrek aan elasticiteit en stevigheid?

COSMETICA
Waarom overkomt ons een gebrek aan elasticiteit en stevigheid?

Als u merkt dat de tekenen van veroudering op uw gezichtshuid zichtbaarder worden, hebben wij de ideale productlijn voor dit komende lente-zomerseizoen .

Gedeeltelijk hebben ze een genetische lading, het zal ook afhangen van hoe we de huid ons hele leven hebben behandeld, of we deze hebben beschermd en verzorgd en, ten slotte, hoe we deze op dit moment behandelen. We zullen onze recente ontdekking aanbevelen, de Q10 AGE MIRACLE-lijn van het merk Macca Cosmetics .

Door de jaren heen neemt de hoeveelheid co-enzym Q10 die in ons lichaam aanwezig is van nature aanzienlijk af. Dit zorgt ervoor dat onze huid het gevoel heeft dat het geen energie heeft om haar cellen te beschermen en te herstellen, waardoor het gevreesde verlies van stevigheid en rimpels verschijnen.

Wat is het belangrijkste ingrediënt?

COENZYME Q10 (UBIQUINONE) - Dit co-enzym is een natuurlijke verbinding die in cellen wordt geproduceerd. De grote antioxidant van de membranen grijpt in bij de productie van energie .

Vanwege de afname van de productie veroorzaakt door leeftijd, moeten we het weer aan de cellen leveren, zodat deze processen opnieuw kunnen worden geactiveerd.

Welke veranderingen ga je opmerken?

- Verhoogt de weerstand van de dermis betekent een beter uiterlijk, meer stevigheid en elasticiteit .

- Isoflavonen in soja bevorderen het celmetabolisme en helpen de huid van zuurstof te voorzien.

- Bestrijdt vrije radicalen, bevordert de opname van vitamine E (tocoferol).

De 3 producten van de Q10 lijn

Welke te kiezen?

Ideaal is om twee van deze 3 producten te combineren. Wat niet mag ontbreken is het serum, geschikt voor alle huidtypes en afhankelijk van het type huid dat we hebben, kiezen we voor de emulsie (gecombineerde of vette huid) of de crème (normale of droge huid).

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen